Blogolj!
2021.09.03.
Már lassan tényleg nem telik el válogatott meccs nyavalygás nélkül…És most nem a tegnap magyar-angol mérkőzés végeredményére gondolok (ezt inkább meghagyom a szakértőknek), hanem a játékosok vekengésére. Jelen esetben az angolok elégedetlensége az, ami egy kicsit komolytalan.
2021.05.24.
Nagyon nem kell ecsetelnünk, hogy mennyire aljas módon viselkedett az ellenzék az elmúlt időszakban...
2021.03.21.
Nem tudtuk, hogy mi rondíthatna bele ebbe a nyugodt vasárnapi délutánba, majd jött Fekete-Győr András szépen hazavágta a hétvégi idillt.
2021.02.21.
Rákay Philip egy újabb velős videóval jelentkezett, melyben megmutatja a baloldal híres egészségpolitikusait.
Épp a napokban foglalkoztunk Fletó azon csodás újévi megnyilvánulásával, hogy szerinte a Jobbik egy jobbközép párt, ami több okból is elég érdekes kijelentés, abból meg pláne, hogy Ferenc testvér a múltban, hát finoman szólva is nem éppen ezen a véleményen volt.
2020.11.22.
A hollywoodi rózsaszín burokból kiszakadva a színész egy tökéletesen nem a helyzethez illő interjúban szúrt oda a magyar miniszterelnöknek.
2020.07.15.
Amikor már azt hinnénk, hogy lassan immunisak leszünk a románok ügyes-bajos dolgaira, mindig húznak egy olyat, amitől az ember leteszi a haját.
2020.05.29.
Azt eddig is tudtuk, hogy román szomszédainknál az emberi hülyeség összes típusával találkozhatunk, ne de amikor ez a határtalan hülyeség már állatkínzással is párosul, akkor azért el tud durrani az ember agya.

Ezeket a cikkeket olvastad már?