Blogolj!
2020.07.27.
Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani, minthogy vége az Indexnek. Természetesen annak módja és rendje szerint gyorsan szerveztek is egy tüntetést ebben a „diktatórikus államban”, hogy mentsék, ami menthető.
Dorogi László
2020.06.30.
Csillagos ötösre vizsgázott képmutatásból az Európai Unió, most meg jóízűen majszolhatja a csicskalángost, ami remélhetőleg majd megüli a pocakját.
Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Heteken keresztül ordítoztak és károgtak a hazai és a nemzetközi balliberálisok a magyar koronavírus-törvény miatt. Pedig nem volt semmi látnivaló, és a miniszterelnök be is jelentette, hamarosan visszaadják a parlamentnek a különleges felhatalmazást. Lesz-e bocsánatkérés?
Az Európai Parlamentben történtek tipikusan annak az iskolapéldája, amikor a hiszti találkozik a meggondolatlansággal. Vagy a demokrácia a demokrácia látszatával.
A Párbeszéd hivatásos hisztizője minden jel szerint súlyosan féltékeny Varga Judit igazságügyi miniszterre. Amit mondjuk meg tudunk érteni. Kinek a pap, kinek a papné, de ez a verseny azért finoman szólva is lefutottnak tűnik...

Ezeket a cikkeket olvastad már?