Blogolj!
2021.09.13.
Azért az valahol baromira unalmas és kiábrándító, hogy a mai napig zavart okoz egyesek fejében, hogy Budapest és Bukarest két külön város két külön országban. Ha pedig a The New York Times is ekkorát hibázik, az külön dühítő.
Pintér M. Lajos
2021.01.27.
A huszonnegyedik órában vagyunk, hogy a világ fellépjen a techóriások sajátos véleményszabadság-korlátozó törekvései, mondjuk ki: cenzúrája ellen.
2020.12.08.
Ahogy azt már megszokhattuk, az Unió annak ellenére is nagyon szeret beleszólni mások dolgába, hogy ő maga képtelen érdembeli döntéseket hozni, vagy éppen egy vészhelyzetet megfelelően kezelni.
2020.12.07.
Azért megnéznénk most a hazai ellenzék – na, meg persze az EU-s migranspárti, diktatúrázó nagykutyák – arcát is, amikor elolvasták Varga Judit mai Facebook-posztját, vagy éppen fellapozták a Politicót.
2020.11.03.
Tegnap este újabb merénylet rázta meg Európát, ezúttal azonban mi is jobban érezzük a súlyát, hiszen a szomszédunkban, Ausztriában történt.
Dorogi László
2020.10.29.
Újabb nap a hivatalban: az olimpiagyilkos lila ködös gittegylet üres fejű uracskája újabb fenyegető virgácsot húzott elő brüsszelita puttonyából.
2020.10.13.
Egy igazán húsbavágó témát kezdett el boncolgatni Varga Judit a Facebook-oldalán, ugyanis az igazságügyi miniszter azt, a sokunk által is érdekelt kérdést tette fel, hogy vajon miért félnek a jogállamiság és demokrácia nyugat-európai "bajnokai" a nyilvánosságtól?
2020.07.27.
Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani, minthogy vége az Indexnek. Természetesen annak módja és rendje szerint gyorsan szerveztek is egy tüntetést ebben a „diktatórikus államban”, hogy mentsék, ami menthető.
Dorogi László
2020.06.30.
Csillagos ötösre vizsgázott képmutatásból az Európai Unió, most meg jóízűen majszolhatja a csicskalángost, ami remélhetőleg majd megüli a pocakját.
Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Heteken keresztül ordítoztak és károgtak a hazai és a nemzetközi balliberálisok a magyar koronavírus-törvény miatt. Pedig nem volt semmi látnivaló, és a miniszterelnök be is jelentette, hamarosan visszaadják a parlamentnek a különleges felhatalmazást. Lesz-e bocsánatkérés?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?