Blogolj!
2020.07.27.
Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani, minthogy vége az Indexnek. Természetesen annak módja és rendje szerint gyorsan szerveztek is egy tüntetést ebben a „diktatórikus államban”, hogy mentsék, ami menthető.
2020.06.15.
George Floyd halála miatt egy olyan lavina indult meg az utcákon, ami nem nyugszik. Ez váltotta ki a tüntetéseket az Egyesült Államokban, de azt akkor sem tudja senki normálisan megmagyarázni azt, ami épp most zajlik. Nemcsak az USA-ban, hanem már Európa számos nagyvárosában.
2020.06.14.
Nagyon nem akarnak összejönni a dolgok ebben a Capitol Hill-i Autonóm Zónában. Mint ahogy arról már mi is írtunk egy rövidke szösszenetet, ez a szuverén antifa állam már az első 72 óra elteltével válságba került, most pedig – a nagy szabadság és békesség nevében – nemes egyszerűséggel a földre tepertek és fojtogatni kezdtek egy utcai prédikátort.
Pintér M. Lajos
2020.05.30.
A lyukas zoknis pókember megvilágosodott: a dudálós ingyencirkusza után úgy látja, a tarhálás kulcs Orbán Viktor és a Fidesz hatalmának megdöntéséhez. Igen, jól hallották: a nála jóval kisebb keresetű magyarok pofátlan lelejmolása.

Ezeket a cikkeket olvastad már?