Blogolj!
Soros György liberális szövetségese megpróbálta megkarcolni Janez Jansát, de a szlovén kormányfő úgy kiosztotta, hogy egyhamar nem kell fel a padlóról. „Ön már nem egy gyarmatosító világhatalom irányítója, Szlovénia pedig nem Kongó” – tűpontos!
Pintér M. Lajos
2021.01.28.
Rákay Philip friss videójában megmutatja, hogyan jutottak el a szélsőjobbtól a Soros-hálózatig, illetve megnevezi a döbbenetes pálfordulás kulcsfiguráját. Annyit már most elárulunk: nem Vona Gábor, és nem is Jakab Péter...
A milliárdos spekuláns bebizonyította, hogy tényleg marionettbábuként irányítja a brüsszelit elitet.
2020.05.11.
Az Amnesty International és a Human Rights Watch partnerének tekinthető Cartooning for Peace nevű szervezet nem a gyűlölködő karikatúrát, hanem az ellene felszólaló vasarnap.hu-t és Azbej Tristant ítélte el.
Isteni adomány április 8-a az ellenéki vezetők számára. Mármint az, hogy ilyen közel van. Józan paraszti ésszel belátható ugyanis, hogy így legalább egyre kevesebb idejük van ismét és ismét rommá égetni magukat a nagy nyilvánosság előtt. Oltári hülyeségeket beszélni némelyik persze április 8-a után is fog, csak akkor már a kutya sem lesz rájuk kíváncsi.
Soros egyik kedvenc fedőszerve a TASZ bejelentette, hogy nyíltan semmibe veszi a magyar törvényeket, nyíltan szembe helyezkedik annak végrehajtásával. Józan paraszti ésszel végiggondolva ez azt jelenti, hogy ha ezt a magyar hatóságok eltűrik, akkor a magyar jogállam megszűnik!

Ezeket a cikkeket olvastad már?