Blogolj!
2021.09.24.
Nagyon senkinek sem kell bemutatnunk Jakab Péter suttyóságát, hiszen rendszeresen tesz érte, hogy emiatt, - ha már ugye a politikai érdemei miatt nem tud - szerepeljen a médiában.
Józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy a genderelmélet egy erőltetett baromság. Ráadásul nagyon kártékony baromság. Az LMP pártelnöke ennek ellenére most a politikára is ráhúzza ezt a végtelenül torz gondolkodásmódot. A politikai önmeghatározása maga a megtestesült politikai genderizmus.
2016.06.27.
Tessen mán megmondani, hogy Molnár Gyula mszp elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp elnökjelölttől? Egy frászt! Hiller István mszp választmányi elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp-s európai parlamenti képviselőtől? Egy frászt! Bocsánatot kértek az egész magyar nemzet meggyalázásáért? Egy frászt! Innen tényleg nincs visszaút!
2016.06.01.
Aszongya a jó Tóta W., hogy kezdettől irtózik az LMP-től. Magyarán, gyűlöli Schiffer Andrást. Mert Schiffer mindent megtestesített, amivé ez a pöcegödörszinten ripacskodó Tóta W. válni vágyott. És Tóta W. most a maga mélységes mély mocsok színvonalán örömködik Schiffer távozásán. Hiába örömködik. Schiffer távozik, de attól még Tóta W marad a pöcegödör szintjén.

Ezeket a cikkeket olvastad már?