Blogolj!
2021.01.30.
Egy újabb izgalmas napnak bizonyult a mai, hiszen, mint kiderült az ellenzéki pártok elnökei megtartották az ötödik találkozójukat is. Na, nem kell megijedni, mi sem maradunk le gittegyletben hozott, frenetikus megállapításokról.
2020.11.17.
Mindennap tanul valami újat az ember, ma éppen azt, hogy Magyarország, – na de persze ugye főleg Orbán Viktor – Lengyelországgal karöltve túszul ejtették az EU-t.
2020.09.08.
Mikor már kezdtük volna azt hinni, hogy végre megszabadultunk az hazai ellenzék folyamatos sárdobálásától a koronavírus-járvány kezelését illetően, akkor a mi, jó öreg Varju Lászlónknak sikerült ismét valami roppant lényeges problémával előállnia.
Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Heteken keresztül ordítoztak és károgtak a hazai és a nemzetközi balliberálisok a magyar koronavírus-törvény miatt. Pedig nem volt semmi látnivaló, és a miniszterelnök be is jelentette, hamarosan visszaadják a parlamentnek a különleges felhatalmazást. Lesz-e bocsánatkérés?
Dorogi László
2020.03.26.
Együttműködésre szólította fel a kormányt és a Fideszt az emeszpés Harangozó Tamás... Hűha, itt lenne az ideje bevenni a Cavintont!
Dorogi László
2020.03.22.
Végre valahára elvakkantotta magát a Népszava Orbán-fóbiás szakértőasszonya, a Bokros-csomagot Magyarországra szabadító szoclib Horn-kormány amerikai pincsi kutyája, Kim Lane Sheppele.

Ezeket a cikkeket olvastad már?