Blogolj!
2021.08.18.
A múltban már többször is foglalkoztunk vele, hogy Németország mennyire berohant abba a bizonyos erdőbe, ráadásul tátott szájjal...
Pintér M. Lajos
2021.05.10.
Ezt nem láttuk jönni: egyre jobban erőre kap a német katolikus egyházban a melegházasság-lobbi. A Vatikán tiltása és tiltakozása ellenére izmosodik az a szárny, amely csak azért is megáldja az egynemű párok frigyét.
Pintér M. Lajos
2021.03.24.
Nem tudtuk, mi hiányzott: nem várt helyről kapott nem kis támogatást a melegházasság-lobbi...
Pintér M. Lajos
2021.03.15.
Kibújt a szög a zsákból: Günter Weissgerber szerint azért a permanens magyarellenes gyűlölködés Nyugat-Európában, mert belerondítunk az úgynevezett multikulturális világképükbe. Hát ha így, akkor továbbra sem engedünk a negyvennyolcból!
Pintér M. Lajos
2021.03.09.
A német kormány a „polkorrektség” jegyében nem meri nevén nevezni a problémát. Vagyis azt, hogy a koronavírus-járvány legsúlyosabban a bevándorló hátterűeket érinti, miközben a központi kommunikáció egyszerűen nem éri el ezeket a csoportokat...
Ragnar Volarus
2020.11.18.
Van egy világhírú gyógyszergyáruk, de az ilyen mértékű hülyeségre nincs orvosság.
2020.08.01.
Amikor azt hinné az ember, hogy Németországgal kapcsolatban már semmin nem lehet meglepődni, akkor szembesül az igazi agyhalállal. Ezrek tüntetnek amiatt, hogy ne éljenek a korlátozásokkal járványhelyzet idején.
2020.06.08.
Azért milyen jó fejek a németek, hogy eddig, amikor csak tudtak beleálltak Magyarországba, ne meg persze Orbán Viktorba, amiért nem engedtünk a migrációs nyomásnak, és igenis kiálltunk hazánk érdekei mellett. Most persze hirtelen már ők is húzzák a szájukat…
2020.04.19.
Az ARD közszolgálati televízió által a héten bemutatott „Az űzöttek” („Die Getriebenen”) című film a 2015-ös migránskrízist és a merkeli politikát veszi górcső alá. Az alkotásban a magyar álláspont Orbán Viktor és Lázár János személyén és beszélgetésein keresztül jelenik meg.
Dorogi László
2020.02.14.
Milyen csodálatos kifejezés, nem? Klímamigráns. Azonnal el is magyarázom, mit kell ez alatt érteni, de annyi bizonyos, hogy a németek nem nagyon szeretnének több ilyet látni az országukban.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?