Blogolj!
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
Dorogi László
2020.03.26.
Együttműködésre szólította fel a kormányt és a Fideszt az emeszpés Harangozó Tamás... Hűha, itt lenne az ideje bevenni a Cavintont!
Brüsszelita Pista azt találta mondani, akkora őskövület, hogy nem tudna kilépni az MSZP-ből, legfeljebb az MSZP belőle. Szolzsenyicin után szabadon: fején találta a szöget a rókavigyorú vörös.
Címkék: mszp, Ujhelyi István
A Demokratikus Koalíció jó kukásautó módjára zabálja fel a magyar közélet balliberális szemetét, ám a bendője még közel sem telt meg.
A #szovjetlany néven nyomuló viselkedészavaros szoci „hejesíró balynok” fixáltnak tűnik: mindenáron ki akarja törölni Wass Albertet a nemzeti emlékezetből.
Józan paraszti ésszel könnyű belátni, hogy az MSZP-nek vége. Vége volt annak már 1990-ben, de a még mindig tartó agóniájába nem csak néhány millió ember, de háromszor maga az ország is belerokkant.
2018.03.09.
Józan paraszti ésszel talán el sem lehet gondolni, hogy mi zajlódhat az egykor szépreményű zöldpárt pokolivá vált belső bugyraiban. Ahelyett, hogy leváltanák a politikai pöcegödörbe hulló MSZP-DK párost, inkább önként, velük együtt ugranak halálos fejest a fekáliatengerbe.
2016.06.27.
Tessen mán megmondani, hogy Molnár Gyula mszp elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp elnökjelölttől? Egy frászt! Hiller István mszp választmányi elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp-s európai parlamenti képviselőtől? Egy frászt! Bocsánatot kértek az egész magyar nemzet meggyalázásáért? Egy frászt! Innen tényleg nincs visszaút!
2016.06.22.
Ráadásul az interneten. Ráadásul hálózatba kötve. Ráadásul pártcélokra. Biztos, hogy a nők Tóbiásra és pártjára vágynak?
2016.06.06.
Aszongya a jó szoci pártelnök elvtárs, hogy helyben mindenki hülye. A magasságos nép szava csak hozzájuk ér el. Mármint a magasságos pártelithez. Mert a helyi elit az nem jó elit, a pártelit a jó elit. Mondjuk ezzel a hozzáállással tényleg csak pofára esni lehet....

Ezeket a cikkeket olvastad már?