Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.29.
Szeged balliberális polgármestere egykoron „akarom is, meg nem is, merem is, meg nem is” Vaci Laciként híresült el a politikában. Tanulságos viszont, hogy kevéssé vacillál, amikor nehéz helyzetbe került vagy „kínossá” vált (ex)szövetségesei mellől kell elsasszézni...
Doug Glatt
2020.07.15.
Lelki szemeim előtt látom, ahogy ülnek ezek a barom szocialisták a székházukban - tényleg létezik még ilyen? - és a Brian élete című klasszikusnak az egyik legklasszikusabb jelenetét idézik fel nap mint nap: mit adott nekünk a Fidesz?
Címkék: Korózs Lajos, mszp
2020.07.13.
Meg kell hagyni, van bőr a szocik képén. Nem elég, hogy alapjáraton folyamatosan az ország ellen dolgoznak, és csak azon vannak, hogy a saját zsebeiket megtömjék, most még azt is volt pofájuk mondani, hogy a parlamenti bizottság vizsgálja meg a járvány ideje alatt hozott kormányzati döntéseket.
2020.06.27.
Bangóné nem nyugszik. Úgy látszik nem elég neki az elmúlt hetek csúfos beégései, továbbra is tátott szájjal kíván besétálni abba a bizonyos erdőbe.
Címkék: koronavírus, mszp
2020.06.22.
Amikor már azt hinné az ember, hogy a szocik végre leszállnak a Fideszről, miután a koronavírus-járvány miatt már nem tudnak mibe belekötni, – vagy éppen a védekezést szolgáló javaslatokat elgáncsolni, – tolnak egy olyat, amitől még az ember füle is kettéáll.
Dorogi László
2020.06.14.
Hogy sírjak-e vagy nevessek azt nem tudom, de úgy fest, végleg és végérvényesen beköszöntött az a korszak a magyar baloldali politizálásban, amelyben közismerten keményvonalas kommunisták humorral, viccel, poénnal palástolhatják egykori - vagy jelenlegi - gaztetteiket és ezért még meg is simizik a buksijukat.
Címkék: mszp, szanyi tibor
Van annak egy diszkrét bája, mikor a 13. havi nyugdíjat elvevő, időseket (is) vizitdíjjal sarcoló MSZP hirtelen rájön, hogy ők mégis nagyon szeretnék azt a plusz juttatást nyugdíjasainknak, méghozzá egyösszegben és azonnal, ellentétben a csúnya Fidesszel, akik csak fokozatosan fizetnék ki ezt a járandóságot.
Címkék: mszp
Persze ahogy szokta: lassan mondja, hogy mindenki megértse. Az MSZMP-kriptaszökevény is beállt a balliberális hisztikórusba: sunyin nácizik a Deák téri megemlékezés kapcsán.
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
Dorogi László
2020.03.26.
Együttműködésre szólította fel a kormányt és a Fideszt az emeszpés Harangozó Tamás... Hűha, itt lenne az ideje bevenni a Cavintont!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?