Blogolj!
Mióta a magyar miniszterelnöknek sikerült úgy tárgyalnia Brüsszelben, hogy nem a "merjünk kicsik lenni" szlogen zászlaja alatt húzódott meg, hanem kiállt az országért és soha nem látott eredményt ért el, kicsit csend van az ellenzéki oldalon.
A Momentum üresfejű keményvonalas kommcsimócsingja felbüfikézte csütörtöki ebédkéjét a Facebook-partedlire, majd elégedett babakacajjal hátradőlt az etetőszékben.
Pintér M. Lajos
2020.06.27.
Legalábbis politikai értelemben. Összeragad, ami összetartozik.
Pintér M. Lajos
2020.06.04.
A szivárványos szégyenpolitikus jobban tenné, ha a saját háza táján söprögetne, és azzal foglalkozna, miért lincselnek meg Budapesten magyar fiatalokat.
Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Messzire gurult a bogyó: a nyafka lila brüsszelita szerint az Orbán-kormány orosz rulettet játszik a magyar társadalommal. Vinnyogva sipítozik, ami persze még mindig sokkal könnyebb és olcsóbb, mintha végre dolgozna is valamit a nemzetéért...
Van valami egészen furcsa és megmagyarázhatatlan abban, amikor Fekete-Győr András kritizálja az ellenzéki kommunikációt. Ahogy abban is, hogy egy egyébként hazaáruló pártkatona elméjében kirügyezni látszik a józan ész magva.
Pintér M. Lajos
2020.03.23.
A brüsszelita lila libsi lédi semmivel sem különb, mint az az 52 parlamenti képviselő, aki hétfőn a vírus pártját fogta a magyar emberekkel szemben a Parlamentben.
Pintér M. Lajos
2020.03.07.
Köszönjük, Emese! Most már mindent értünk.
Az érzelmi túlfröccsenései által rángatott szertelen lila brüsszelita talán azt fájlalja, hogy még nem üldögélt az EP-ben, mikor a bevándorláspárti balliberálisok megszavazták a boszorkányüldöző, magyarellenes állásfoglalást.
Viselkedészavarosak, hisztisek, nagyképűek, ostobák, gyökértelenek, és csak a romboláshoz értenek. A Momentum páratlan párosa, Cseh Katka és Donáth Anna Strasbourgban és Brüsszelben rontja az országimázst.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?