Blogolj!
2021.06.27.
Megint szintet lépett a vásárhelyi botránypolitikus: megdöbbentően szégyenteljes kijelentésre ragadtatta magát saját nemzetéről.
Dorogi László
2021.02.24.
Dobrev Klára népszerűségének nem tesz jót, hogy a nemzeti elkúró felesége, a Medián számaiból az is kiderül, miért nem csekkolt még be a balos miniszterelnök-jelölti roncsderbibe.
A Gyurcsány-párt bukott kvízmestere megint megsértődött a „baráti” balliberális média egyes orgánumaira, mert azok merészelnek teret adni olyan véleményeknek is, melyek szerint Dobrev Klárán kívül más miniszterelnök-jelölt is létezhet.
Pintér M. Lajos
2020.07.28.
Orbán Viktor „potens” kihívói egymás közt: Karácsony Gergely emberbarát méhei után Márki-Zay Péter is állati innovációval rukkolt elő. Rackanyájjal rágatná le a derékig érő gazt Hódmezővásárhely közterületein. Csúcsra jár az alkalmatlanság.
Pintér M. Lajos
2020.07.25.
Hatalmasat robbantott legutóbbi Facebook-prédikációjában Hódmezővásárhely önjelölt miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter azt állította, ő, a „szeretet atyja” soha nem minősítgette a Fidesz szavazóit. A legújabban főjuhászt játszó politikust megint hamarabb utolértük, mint a sánta kutyát!
Pintér M. Lajos
2020.07.18.
Az ISZOMM alapítója tehát vezetne. Mégpedig egy egész országot. És ez nem vicc, a fele se tréfa.

Ezeket a cikkeket olvastad már?