Blogolj!
2021.08.18.
A múltban már többször is foglalkoztunk vele, hogy Németország mennyire berohant abba a bizonyos erdőbe, ráadásul tátott szájjal...
2021.03.23.
A lónak a [email protected]át! – bukik ki a nem túl elegáns indulat-kiáltás minden józan eszű emberből, amikor meghallja azt, hogy a nők hibája, hogy megerőszakolják őket.
Pintér M. Lajos
2021.03.22.
A trükközők döntő többsége Algériából, Marokkóból és Tunéziából származik. Nem haboznak használni a kést vagy a lőfegyvert, ha áldozataik részéről ellenállást tapasztalnak.
Pintér M. Lajos
2021.03.15.
Kibújt a szög a zsákból: Günter Weissgerber szerint azért a permanens magyarellenes gyűlölködés Nyugat-Európában, mert belerondítunk az úgynevezett multikulturális világképükbe. Hát ha így, akkor továbbra sem engedünk a negyvennyolcból!
Pintér M. Lajos
2021.03.09.
A német kormány a „polkorrektség” jegyében nem meri nevén nevezni a problémát. Vagyis azt, hogy a koronavírus-járvány legsúlyosabban a bevándorló hátterűeket érinti, miközben a központi kommunikáció egyszerűen nem éri el ezeket a csoportokat...
Pintér M. Lajos
2021.03.07.
A 36 éves hölgy megkérdezte az illegális bevándorlókat, miben segíthet nekik. Mire azok segítettek magukon. Négyen becstelenítették meg. Ébresztő, Európa, ez a HUSZONNEGYEDIK óra. Ha nem a huszonötödik...
Soros György liberális szövetségese megpróbálta megkarcolni Janez Jansát, de a szlovén kormányfő úgy kiosztotta, hogy egyhamar nem kell fel a padlóról. „Ön már nem egy gyarmatosító világhatalom irányítója, Szlovénia pedig nem Kongó” – tűpontos!
2021.01.26.
Megáll az ész: miután lassan már kezdtek kifogyni a „háborús”, és egyéb kamu címkékkel illetett menekült státuszokból, most kb. ott tartunk, hogy „vakcina” menekültekről beszélhetünk, ugyanis jelenleg az koronavírus ellenni ingyenes védőoltás miatt egyre több migráns indul meg Európa felé.
2021.01.17.
Még be sem iktatták a Mr. szuperliberális és szeressünk mindenkit Joe Bident Amerika következő elnökének, de már miatta áll a bál a guatemalai határnál, ugyanis ezrek indultak meg Amerikába, miután meghallották, hogy illegális migránsként is kapnak szavazati jogot…
Pintér M. Lajos
2021.01.08.
Megdöbbentő videó arról, miért halad csigatempóban az oltás az Európai Unióban, hogyan tudott beelőzni az USA, Izrael és az Egyesült Királyság. Szóval mivel is volt elfoglalva az EU, míg mások terveztek és felkészültek?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?