Blogolj!
2020.08.01.
Amikor azt hinné az ember, hogy Németországgal kapcsolatban már semmin nem lehet meglepődni, akkor szembesül az igazi agyhalállal. Ezrek tüntetnek amiatt, hogy ne éljenek a korlátozásokkal járványhelyzet idején.
2020.07.22.
Pedig jobb lenne, ha nagyon odatennék magukat a védekezést illetően, mert naponta jönnek a hírek keleti szomszédaink háza tájáról a tomboló vírus kapcsán.
2020.07.17.
Egyszerűen kész vicc, hogy az ellenzék ennyire nem veszi észre magát… Bangóné megint nekiállt követelőzni és kötözködni a kormány és a járványhelyzet kezelésének kapcsán.
A Momentum üresfejű keményvonalas kommcsimócsingja felbüfikézte csütörtöki ebédkéjét a Facebook-partedlire, majd elégedett babakacajjal hátradőlt az etetőszékben.
2020.07.15.
Amikor már azt hinnénk, hogy lassan immunisak leszünk a románok ügyes-bajos dolgaira, mindig húznak egy olyat, amitől az ember leteszi a haját.
2020.07.13.
Meg kell hagyni, van bőr a szocik képén. Nem elég, hogy alapjáraton folyamatosan az ország ellen dolgoznak, és csak azon vannak, hogy a saját zsebeiket megtömjék, most még azt is volt pofájuk mondani, hogy a parlamenti bizottság vizsgálja meg a járvány ideje alatt hozott kormányzati döntéseket.
2020.07.09.
Ismét összeültek a (nagy)okosok Brüsszelben: ezúttal az Európai Unió 2021-es költségvetése volt a téma, ami nem túl meglepő módon egyáltalán nem kedvez Magyarországnak. Erről pedig Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő egyből el is mondta a véleményét még a helyszínen.
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Bemutatkozik a balliberális politikusok, közéleti szereplők által a magyarországi állapotokkal szembeállított, sokszor az egekig magasztalt román egészségügy. Előre szólunk: nincs benne köszönet!
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Nincs új a nap alatt: hazudnak reggel, éjjel meg este. Az őszödi gittegylet a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezést is csak mocskolni tudta, most pedig a gazdaságvédelmi intézkedéseket ekézi.
2020.06.27.
Bangóné nem nyugszik. Úgy látszik nem elég neki az elmúlt hetek csúfos beégései, továbbra is tátott szájjal kíván besétálni abba a bizonyos erdőbe.
Címkék: koronavírus, mszp

Ezeket a cikkeket olvastad már?