Blogolj!
2021.09.04.
A járvány negyedik hulláma és az elmúlt másfél év sem volt elég ahhoz, hogy egyesek felfogják, hogy mi is a szitu.
2021.08.02.
Ezek szerint több mint egy év is kevés volt arra, hogy megértsék, kell az oltás.
2021.05.21.
Továbbra sem áll le az ellenzék a keleti vakcinák elleni hangulatkeltéssel. A DK-sok most éppen azon picsognak, hogy az EU-s vakcina útlevél nem jár automatikusan annak, aki keleti vakcinát kapott.
Címkék: dk, koronavírus, vakcina
Pintér M. Lajos
2021.05.17.
Inkább a keresztény értékekre, a hagyományos családmodellre kellene vigyázni, és a kontinens versenyképességét biztosítani!
2021.05.11.
Mint azt tudjuk, elég durván pofára esett a hazai baloldal, amikor az Egészségügyi Világszervezet elfogadta a kínai vakcinát és elrendelte a velük való oltást.
Pintér M. Lajos
2021.04.16.
Tovább tekeri a hülyeségbiciklit a lyukas zoknis pókember, aki ezúttal „cinikusan hallgató mameluknak” minősítette az országos tisztifőorvost. Tényleg megáll az ész, mit meg nem enged magának a ballibsi balhébrancs állatorvosi lova!
Valami nagyon durva cuccot tolhatnak a baloldalnál, hiszen az egyre durvább kamuba átcsapó kampányuk újabb állomásaként azt próbálják meg lenyomni az emberek torkán, hogy több hónapnyi oltásellenes kampány után ők bizony igazából nem is oltásellenesek…
Pintér M. Lajos
2021.03.19.
A koronavírus-járvány harmadik hullámának tombolása sem állítja meg a lyukas zoknis pókember tombolását. A mentőket is elérte a hazug Hadházy-halálkampányt, de visszakézből hülyét csináltak a balliberális uszítóból!
Pintér M. Lajos
2021.03.12.
A „szakértő” fővárosi vezetés Budapestre robbanthatja a vírust! A járvány harmadik hulláma miatt a kormány nem tartja meg a március 15-i központi ünnepséget, Karácsony Gergely viszont a rakpartra hívja az embereket – hadd terjedjen, aminek terjednie kell...
2021.03.09.
Nem tudom, hogy hány ember van Magyarországon, akit érdekel a Párbeszéd Mozgalom véleménye, de ők mindenesetre úgy gondolják, hogy nekik is meg kell szólalniuk oltásügyben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?