Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.28.
Orbán Viktor „potens” kihívói egymás közt: Karácsony Gergely emberbarát méhei után Márki-Zay Péter is állati innovációval rukkolt elő. Rackanyájjal rágatná le a derékig érő gazt Hódmezővásárhely közterületein. Csúcsra jár az alkalmatlanság.
Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Az össze-vissza beszélés és a tökörésző szerencsétlenkedés magasiskolája, amit a Karácsony-féle balliberális főváros művel. A magyarságnak szüksége van a Lánchídra, ideje lenne odacsapni!
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Újpest korábbi fideszes polgármesterét nem lepi meg a balliberális főpolgármester dilettantizmusa, de mégis van egy nagyon komoly szívfájdalma. Mutatjuk, mi az!
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Ne gumicsontokkal dobálózzon, és ne tököljön már a balliberális főpolgármester, mert ha így folytatja, a káosz maga alá gyűri Budapestet a nemzet Lánchídjával együtt – okított az államtitkár, Fidesz-alelnök.
Dorogi László
2020.06.24.
Magára öltötte a commandante-egyenruhát a Fővárosi Önkormányzat és kiadta az ukázt a kormánynak: tilos a nemzeti ünnepen tűzijátékot kilőni a Lánchídról. Elvileg a felújításra vonatkozó közbeszerzési eljárást is kiírják heteken belül, de addig is Lánchidazhatnak habzó szájjal.
2020.06.22.
Amikor már azt hinné az ember, hogy a szocik végre leszállnak a Fideszről, miután a koronavírus-járvány miatt már nem tudnak mibe belekötni, – vagy éppen a védekezést szolgáló javaslatokat elgáncsolni, – tolnak egy olyat, amitől még az ember füle is kettéáll.
Ragnar Volarus
2020.05.22.
Huncut egy forma ez a fővárosi polgármester, aki a szemüvege mögé bújva hazudozik. Igaz volt kitől tanulnia. Jelenlegi mestere/főnöke ugyanezt tette, és tökélyre is fejlesztette. Ugye Feri és Geri?
Pintér M. Lajos
2020.05.06.
Budapest: mindenkié. A felelősség: mindig másoké...

Ezeket a cikkeket olvastad már?