Blogolj!
Józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy a genderelmélet egy erőltetett baromság. Ráadásul nagyon kártékony baromság. Az LMP pártelnöke ennek ellenére most a politikára is ráhúzza ezt a végtelenül torz gondolkodásmódot. A politikai önmeghatározása maga a megtestesült politikai genderizmus.
Józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy minden egyes olyan illegális migráns befogadása, amelyik csempészhajón érkezik egyértelműen erősíti az embercsempészeket, egyértelműen gyengíti Európát, egyértelműen azt az érzést kelti az beözönlésre készülőknek, hogy érdemes az embercsempészekkel útra kelni, mert Európa végül úgyis beenged mindenkit.
Józan paraszti ésszel könnyű belátni, hogy az MSZP-nek vége. Vége volt annak már 1990-ben, de a még mindig tartó agóniájába nem csak néhány millió ember, de háromszor maga az ország is belerokkant.
Juncker, két üveg konyak között, lehányta a kommunizmus milliónnyi halálos áldozatát. Ha ezt szándékosan tette, akkor azért kell furkósbottal azonnal kiverni Brüsszelből. Ha nem szándékosan, csak elképesztő hülyeségéből kifolyólag, akkor meg azért…
2018.05.02.
Józan paraszti ésszel belátható, hogy minden olyan idióta kirohanás, amelyet brüsszelita bürokraták vagy német, francia, olasz politikusok eresztenek meg arról, hogy a „jogállamisághoz kellene kötnik a támogatások kifizetését” nem más, mint a balliberális médiáhatalomnak és Sorosnak szóló hűségeskü.
2018.04.20.
És nem. Nem csak az ellenzéki pártok és pártvezetők. Sőt, nem elsősorban ők az ostobák. Úgy tűnik, a szimpla ellenzéki szavazó is legalább annyira komplett idióta, mint Gyurcsány, Vona, Karácsony vagy Hadházy.
Tökéletesen bemutatja a brüsszeliták vérlázító gondolkodásmódját a migránspátyolgatók egyik EU-s vezéralakja. Szemrehányást tesz egyes tagállamok kormányainak, amiért azok figyelnek a választóikra, ahelyett, hogy a Brüsszel és a migránsok óhajait lesnék...
Akarod, hogy ismét ez a figura jusson hatalomra Magyarországon?
Isteni adomány április 8-a az ellenéki vezetők számára. Mármint az, hogy ilyen közel van. Józan paraszti ésszel belátható ugyanis, hogy így legalább egyre kevesebb idejük van ismét és ismét rommá égetni magukat a nagy nyilvánosság előtt. Oltári hülyeségeket beszélni némelyik persze április 8-a után is fog, csak akkor már a kutya sem lesz rájuk kíváncsi.
Józan paraszti ésszel már a hódmezővásárhelyi választások előtt látható volt, hogy Márki-Zay egy önértékelési zavarokkal küzdő, zavaros beszédű, nagyot mondó, a véleményét naponta változtató, üresfejű fajankó. Tökéletes ikerpárja Gyurcsánynak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?