Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.06.11.
A széthullóban lévő Jobbik elnöke pályamódosításra készülhet: a jelek szerint előadóművésznek áll, vagy legalábbis nevezne egy zenei tehetségkutatóra. Mi jöhet még? Táncolj, Peti, búcsúbuli?
Címkék: Jakab Péter, jobbik
Újabb országgyűlési képviselő hagyta ott Jakab Péter egyre vállalhatatlanabb, teljesen összegyurcsányozott pártját, mely nemcsak kiüresedik, de ki is ürül.
Címkék: jobbik
2018.04.20.
És nem. Nem csak az ellenzéki pártok és pártvezetők. Sőt, nem elsősorban ők az ostobák. Úgy tűnik, a szimpla ellenzéki szavazó is legalább annyira komplett idióta, mint Gyurcsány, Vona, Karácsony vagy Hadházy.
Józan paraszti ésszel már a hódmezővásárhelyi választások előtt látható volt, hogy Márki-Zay egy önértékelési zavarokkal küzdő, zavaros beszédű, nagyot mondó, a véleményét naponta változtató, üresfejű fajankó. Tökéletes ikerpárja Gyurcsánynak.
2017.08.07.
Valószínűleg nagyon megsütötte a fejét a nap, vagy esetleg az aktuális közvéleménykutatások láttán falba verte a fejét. Nem tudni mitől, de az biztos, hogy mostanra totál meghibbant.
2017.04.03.
A korrupciót leleplező plakátkampányt indított a Jobbik nevű balliberális pártocska. Ezzel nem csak azt hirdetik országszerte, hogy Simicska g. Lajos pénzeli és rángatja dróton őket, hanem, hogy tényleg balliberális párttá váltak: se lényegi programjuk nincs, se lényegi mondanivalójuk, ezért nyomatják a korrupciós témát. Hátha bejön a megcélzott balliberális szavazóknak…

Ezeket a cikkeket olvastad már?