Blogolj!
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
Pintér M. Lajos
2020.04.21.
Nonstop hazaárulás politikai értelemben. Ha már segíteni nem segíti a járványügyi védekezést a balliberális Keresztapa, legalább megpróbálja akadályozni.
A Demokratikus Koalíció jó kukásautó módjára zabálja fel a magyar közélet balliberális szemetét, ám a bendője még közel sem telt meg.
2018.05.02.
Józan paraszti ésszel belátható, hogy minden olyan idióta kirohanás, amelyet brüsszelita bürokraták vagy német, francia, olasz politikusok eresztenek meg arról, hogy a „jogállamisághoz kellene kötnik a támogatások kifizetését” nem más, mint a balliberális médiáhatalomnak és Sorosnak szóló hűségeskü.
2018.04.20.
És nem. Nem csak az ellenzéki pártok és pártvezetők. Sőt, nem elsősorban ők az ostobák. Úgy tűnik, a szimpla ellenzéki szavazó is legalább annyira komplett idióta, mint Gyurcsány, Vona, Karácsony vagy Hadházy.
Akarod, hogy ismét ez a figura jusson hatalomra Magyarországon?
Józan paraszti ésszel már a hódmezővásárhelyi választások előtt látható volt, hogy Márki-Zay egy önértékelési zavarokkal küzdő, zavaros beszédű, nagyot mondó, a véleményét naponta változtató, üresfejű fajankó. Tökéletes ikerpárja Gyurcsánynak.
2018.03.09.
Józan paraszti ésszel talán el sem lehet gondolni, hogy mi zajlódhat az egykor szépreményű zöldpárt pokolivá vált belső bugyraiban. Ahelyett, hogy leváltanák a politikai pöcegödörbe hulló MSZP-DK párost, inkább önként, velük együtt ugranak halálos fejest a fekáliatengerbe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?