Blogolj!
2020.08.03.
Az Országgyűlés ma tartotta az ötödik rendkívüli ülését, amelyet természetesen a Demokratikus Koalíció kezdeményezett azzal az indokkal, hogy szerintük a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével.
Pintér M. Lajos
2020.07.30.
Hiába, a DáKó-pártnak a sportos életmód a jelek szerint poháremelgetésben, a farokméregetésben és a szellemi favágásban merül ki...
Dorogi László
2020.07.07.
Szent Mária, Szűz József, nem hiszem el amit látok. Pedig nincs min csodálkozni, csak Gyurcsánykodnak a Gyurcsányék és aljas eszközökkel építik a választói adatbázisukat, hogy aztán törvénytelen módon a bőre alá bújjanak a gyanútlan polgároknak.
Címkék: dk, gyurcsány ferenc
2020.07.06.
Újra bebizonyosodott, hogy a baloldal nem a hazáért, hanem a haza ellen harcol, miután nemet mondott a családok támogatására. Most mondhatnánk, hogy meglepődtünk, de az baromira nem lenne igaz.
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Nincs új a nap alatt: hazudnak reggel, éjjel meg este. Az őszödi gittegylet a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezést is csak mocskolni tudta, most pedig a gazdaságvédelmi intézkedéseket ekézi.
Pintér M. Lajos
2020.06.27.
Legalábbis politikai értelemben. Összeragad, ami összetartozik.
2020.06.24.
Már megtanulhattuk, hogy nincs új a nap alatt, ez pedig különösen igaz, ha a hazai ellenzék folyamatos áskálódásáról van szó.
A tetőtől talpig vörös DK-démon természetesen nem kér bocsánatot, sőt, még neki áll feljebb!
Dorogi László
2020.05.26.
Egyáltalán nem szeretnék "megemlékezni" a rendszerváltás utáni magyar közélet egyik legsötétebb napjának évfordulójáról, mégis van itt néhány fontos dolog, amit le kell írnom az őszödi igazságbeszédnek csúfolt hazugságbeszéddel kapcsolatban.
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?