Blogolj!
Dorogi László
2020.06.30.
Csillagos ötösre vizsgázott képmutatásból az Európai Unió, most meg jóízűen majszolhatja a csicskalángost, ami remélhetőleg majd megüli a pocakját.
A tetőtől talpig vörös DK-démon természetesen nem kér bocsánatot, sőt, még neki áll feljebb!
Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Heteken keresztül ordítoztak és károgtak a hazai és a nemzetközi balliberálisok a magyar koronavírus-törvény miatt. Pedig nem volt semmi látnivaló, és a miniszterelnök be is jelentette, hamarosan visszaadják a parlamentnek a különleges felhatalmazást. Lesz-e bocsánatkérés?
Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Messzire gurult a bogyó: a nyafka lila brüsszelita szerint az Orbán-kormány orosz rulettet játszik a magyar társadalommal. Vinnyogva sipítozik, ami persze még mindig sokkal könnyebb és olcsóbb, mintha végre dolgozna is valamit a nemzetéért...
Dorogi László
2020.04.20.
Bár Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke is azon nemes lelkű európai politikusok táborát gyarapítja, akik aggódnak a magyar jogállamiságért, a koronavírus-törvénybe ő sem tud belekötni.
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
A nemzeti elkúró fékevesztett feleségének messzire gurult: szerinte a magyar kormány nem akar segíteni az embereknek a koronavírus-járvány gazdasági kárai enyhítésében.
Dorogi László
2020.04.02.
Cseppet sem meglepő módon elsők között a momentumos Donáth Anna pattintotta ki Twitterére, hogy az Európai Néppárt tizenhárom tagpártjának elnöke azt kéri Donald Tusktól, csapja ki a Fideszt a pártcsaládból.
Címkék: európai unió
Pintér M. Lajos
2020.03.07.
Köszönjük, Emese! Most már mindent értünk.
Az érzelmi túlfröccsenései által rángatott szertelen lila brüsszelita talán azt fájlalja, hogy még nem üldögélt az EP-ben, mikor a bevándorláspárti balliberálisok megszavazták a boszorkányüldöző, magyarellenes állásfoglalást.
2016.05.20.
Aszongya az a jó unió, hogy tilos tudnia a jóembernek, aki betér egy bótba vásárlani, hogy ott hazai portékát adnak-é avagy idegenbelit. Tyű az áldóját neki! Józan paraszti ésszel ez biza nagy baromság!

Ezeket a cikkeket olvastad már?