Blogolj!
2021.07.28.
Érdekes módom a korrupcióellenesség nagy élharcosai nem nagyon hallatják a hangjukat, mióta kirobbant a Cseh Katalin-ügy…
Pintér M. Lajos
2021.03.15.
Kibújt a szög a zsákból: Günter Weissgerber szerint azért a permanens magyarellenes gyűlölködés Nyugat-Európában, mert belerondítunk az úgynevezett multikulturális világképükbe. Hát ha így, akkor továbbra sem engedünk a negyvennyolcból!
2021.03.06.
Nagyon nem kell ecsetelünk, hogy már mindenkinek mennyire tele van a hócipője a szigorításokkal és a bezártsággal, de tudjuk, hogy miért van rá szükség, ezért elfogadjuk. Arra a folyamatos agymenésre azonban, amit a baloldal művelt az egész védekezés alatt viszont nincs mentség, így igenis kinyílik a bicska az ember zsebében.
Dorogi László
2021.01.13.
Olybá tűnik, hogy az egyre inkább elliberalizálódó EPP már nemcsak politikusok, hanem komplett frakciók szűrét is kitenné a pártcsaládból.
Pintér M. Lajos
2021.01.08.
Megdöbbentő videó arról, miért halad csigatempóban az oltás az Európai Unióban, hogyan tudott beelőzni az USA, Izrael és az Egyesült Királyság. Szóval mivel is volt elfoglalva az EU, míg mások terveztek és felkészültek?
Dorogi László
2020.12.20.
Manfred Weber nem vádolható meg azzal, hogy szavatartó ember lenne. A köpönyeg úgy forog rajta, ahogy azt újdonsült ballibbant brüsszelita barátai akarják, így pedig igen nehéz hitelesen vezetni egy néppártot.
2020.12.08.
Ahogy azt már megszokhattuk, az Unió annak ellenére is nagyon szeret beleszólni mások dolgába, hogy ő maga képtelen érdembeli döntéseket hozni, vagy éppen egy vészhelyzetet megfelelően kezelni.
A milliárdos spekuláns bebizonyította, hogy tényleg marionettbábuként irányítja a brüsszelit elitet.
2020.11.17.
Mindennap tanul valami újat az ember, ma éppen azt, hogy Magyarország, – na de persze ugye főleg Orbán Viktor – Lengyelországgal karöltve túszul ejtették az EU-t.
Dorogi László
2020.11.17.
Minket viszont nem olyan fából faragtak, amit egyszerűen csak tűzre lehet hajítani gyújtósnak. A balliberális elit az európai és a magyar jogállamiságot félti, miközben ők maguk sem tudják, hogy azt eszik-e vagy isszák.

Ezeket a cikkeket olvastad már?