Blogolj!
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
Pintér M. Lajos
2020.04.21.
Nonstop hazaárulás politikai értelemben. Ha már segíteni nem segíti a járványügyi védekezést a balliberális Keresztapa, legalább megpróbálja akadályozni.
Pintér M. Lajos
2020.04.14.
Elszabadult hajóágyúként tombol és rombol a Gyurcsány-párt soros vinnyogója.
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
A nemzeti elkúró fékevesztett feleségének messzire gurult: szerinte a magyar kormány nem akar segíteni az embereknek a koronavírus-járvány gazdasági kárai enyhítésében.
Volt képe azzal etetni a külföldi libsi sajtót, hogy az Orbán-kormány azért nem költ pénzt a járvány kezelésére, mert a 2022-es választásokra tartalékol!
Címkék: dk, Dobrev Klára
Speciális módon „segíti” a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezést, nemzeti összefogást: gyomorforgató posztot tett közzé Facebook-oldalán.
A Demokratikus Koalíció jó kukásautó módjára zabálja fel a magyar közélet balliberális szemetét, ám a bendője még közel sem telt meg.
2018.03.09.
Józan paraszti ésszel talán el sem lehet gondolni, hogy mi zajlódhat az egykor szépreményű zöldpárt pokolivá vált belső bugyraiban. Ahelyett, hogy leváltanák a politikai pöcegödörbe hulló MSZP-DK párost, inkább önként, velük együtt ugranak halálos fejest a fekáliatengerbe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?