Blogolj!
2021.09.03.
Különleges programokat ígér a fiatalok számára Újpest Önkormányzata Diákfeszt elnevezésű rendezvényén.
Címkék: dk, LMBTQ, momentum
2021.08.28.
Újabb világméretű rejtély. Veszteséges a DK webshopja, nem viszik a Dobrev Klára arcával "díszített" bögréket.
Címkék: dk, Dobrev Klára
2021.05.21.
Továbbra sem áll le az ellenzék a keleti vakcinák elleni hangulatkeltéssel. A DK-sok most éppen azon picsognak, hogy az EU-s vakcina útlevél nem jár automatikusan annak, aki keleti vakcinát kapott.
Címkék: dk, koronavírus, vakcina
2021.03.01.
Nem áll le a baloldal a rémhírkeltéssel és az egyes oltások elleni kétely fenntartásával. Igaz, hogy eddig szinte minden oltásellenes állításukról kiderült, hogy bodorság, ebbe nem tudnak belenyugodni és újabb lufikat fújnak.
Címkék: dk, koronavírus, vakcina
2021.02.18.
Nagy gondban van az ellenzék, hiszen a magyar társadalom és a kormány jól vizsgázott a koronavírus elleni harcban. Egyre nehezebb megtalálni a kákát azon a bizonyos csomót, ezért minden kis hülyeségbe belekapaszkodnak a balliberálisok, hátha egyszer véletlenül nem futnak lyukra. Ami egyelőre csak nem akar nekik összejönni!
Ragnar Volarus
2021.02.06.
Azért most nem lennék az orosz- és kínai vakcina ellen kampányoló ellenzéki. (Szia DK!) Feltűnően nagy csendben vagytok így a hétvégén. Csak nem azért, mert az eddig általatok a vakcinák Szent Gráljaként emlegetett AstraZeneca oltóanyag kapcsán sem minden klappol?
Címkék: dk, vakcina
Ragnar Volarus
2021.01.24.
Ilyet még a világ nem látott! A DK még Karinthy Frigyesre is rákontráz. Ennyire lebecsülnék a híveiket? Bár igaz, mindenki magából indul ki.
Címkék: dk
Nem tagadja meg önmagát a DK-góré. Szerinte mostani kijelentése nem politika. Pedig Feri, ez az. Ez nagyon is politika, és a leggusztustalanabb fajtából. Amilyet csak ti tudtok.
Pintér M. Lajos
2021.01.08.
Gyurcsányéknak előbb nem ártana tükörbe nézniük, mielőtt hevesen másra mutogatnak...
Épp a napokban foglalkoztunk Fletó azon csodás újévi megnyilvánulásával, hogy szerinte a Jobbik egy jobbközép párt, ami több okból is elég érdekes kijelentés, abból meg pláne, hogy Ferenc testvér a múltban, hát finoman szólva is nem éppen ezen a véleményen volt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?