Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.30.
Hiába, a DáKó-pártnak a sportos életmód a jelek szerint poháremelgetésben, a farokméregetésben és a szellemi favágásban merül ki...
Dorogi László
2020.07.07.
Szent Mária, Szűz József, nem hiszem el amit látok. Pedig nincs min csodálkozni, csak Gyurcsánykodnak a Gyurcsányék és aljas eszközökkel építik a választói adatbázisukat, hogy aztán törvénytelen módon a bőre alá bújjanak a gyanútlan polgároknak.
Címkék: dk, gyurcsány ferenc
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Nincs új a nap alatt: hazudnak reggel, éjjel meg este. Az őszödi gittegylet a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezést is csak mocskolni tudta, most pedig a gazdaságvédelmi intézkedéseket ekézi.
Pintér M. Lajos
2020.06.27.
Legalábbis politikai értelemben. Összeragad, ami összetartozik.
Pintér M. Lajos
2020.06.26.
Nézzük csak és ízlelgessük, hogyan is néz ki László Imre életének legszerencsétlenebb mondata!
2020.06.24.
Már megtanulhattuk, hogy nincs új a nap alatt, ez pedig különösen igaz, ha a hazai ellenzék folyamatos áskálódásáról van szó.
A DáKó-párt férfiasan katonás honanyája csúcsra járatja a riogatást. Olyannyira sikerült fullba tolnia a kretént, hogy azt őszödi főnökének is nehéz lesz überelnie.
A tetőtől talpig vörös DK-démon természetesen nem kér bocsánatot, sőt, még neki áll feljebb!
A koronavírus-járvány csak tovább fokozta az őszödi böszme étvágyát. Újabb meghatározó MSZP-s politikusokat igazolt át.
Pintér M. Lajos
2020.04.21.
Nonstop hazaárulás politikai értelemben. Ha már segíteni nem segíti a járványügyi védekezést a balliberális Keresztapa, legalább megpróbálja akadályozni.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?