Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Az össze-vissza beszélés és a tökörésző szerencsétlenkedés magasiskolája, amit a Karácsony-féle balliberális főváros művel. A magyarságnak szüksége van a Lánchídra, ideje lenne odacsapni!
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Újpest korábbi fideszes polgármesterét nem lepi meg a balliberális főpolgármester dilettantizmusa, de mégis van egy nagyon komoly szívfájdalma. Mutatjuk, mi az!
Dorogi László
2020.06.24.
Magára öltötte a commandante-egyenruhát a Fővárosi Önkormányzat és kiadta az ukázt a kormánynak: tilos a nemzeti ünnepen tűzijátékot kilőni a Lánchídról. Elvileg a felújításra vonatkozó közbeszerzési eljárást is kiírják heteken belül, de addig is Lánchidazhatnak habzó szájjal.
Pintér M. Lajos
2020.06.04.
A szivárványos szégyenpolitikus jobban tenné, ha a saját háza táján söprögetne, és azzal foglalkozna, miért lincselnek meg Budapesten magyar fiatalokat.
Persze ahogy szokta: lassan mondja, hogy mindenki megértse. Az MSZMP-kriptaszökevény is beállt a balliberális hisztikórusba: sunyin nácizik a Deák téri megemlékezés kapcsán.
Pintér M. Lajos
2020.05.06.
Budapest: mindenkié. A felelősség: mindig másoké...
2020.04.28.
2019-ben az egész országban kevesebb ember halt meg, azon okból, hogy elgázolták a zebrán, mint ahány idős embert hunyt el a főváros által fenntartott Pesti úti idősek otthonában.
Címkék: Budapest
Pintér M. Lajos
2020.04.07.
A legfőbb ideje, hogy feltegyék a szájzárat az Orbán-fóbiás kultúrharcos balliberális sivalkodók: a kormány és a főváros megállapodott a budapesti színházak működésének feltételeiről. Nemhogy elnyomás nincs (nem is lesz), de a kabinet alaposan ki is tömi az ellenzékiek kultúrüdvöskéit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?