Blogolj!
2021.09.13.
Azért az valahol baromira unalmas és kiábrándító, hogy a mai napig zavart okoz egyesek fejében, hogy Budapest és Bukarest két külön város két külön országban. Ha pedig a The New York Times is ekkorát hibázik, az külön dühítő.
2021.09.05.
Emlékeznek Karácsony Gelgely egyik legfőbb választási ígéretére, miszerint új fát ültetnek minden fővárosi újszülött tiszteletére? Sajnos ő már nem emlékszik.
2021.07.03.
Karácsony Gergely zöld Budapest programot hirdetett. Nem tudtuk, hogy a szürke is a zöld egyik árnyalata.
2021.06.19.
Budapest főtájépítészét megszállta az ihlet. Úgy tűnik, a méhek nem voltak megfelelő társaság a fővárosban, ők már eleget legeltek, most már jöhetnek a juhok.
Pintér M. Lajos
2021.03.12.
A „szakértő” fővárosi vezetés Budapestre robbanthatja a vírust! A járvány harmadik hulláma miatt a kormány nem tartja meg a március 15-i központi ünnepséget, Karácsony Gergely viszont a rakpartra hívja az embereket – hadd terjedjen, aminek terjednie kell...
Pintér M. Lajos
2021.02.01.
Karácsony Gergely szakértője, Békés Gáspár szerint a gyermeki keresztelés jogi szempontból illegitim, egyébként pedig ha nem változtat, a katolicizmus érdeklődés hiányában hamarosan ki fog halni.
Dorogi László
2021.01.31.
Az ideiglenes kerékpársávok felfestése, az autósok kiherélése és a Facebook-városvezetés után ismét hajmeresztő ötlette rukkolt elő Budapest fura ura. Mindenki kapaszkodjon: tavasztól Marika néni is beleszólhat a Fővárosi Közgyűlés napirendjébe.
Tényleg visszatért az MSZP–SZDSZ-vészkorszak szelleme. Ne legyen igaza Rákay Philipnek, de mi is úgy gondoljuk, nem a legvidámabb évek várnak a fővárosra a félnótás és mutyimájer balliberálisok nyomulásának árnyékéban.
Pintér M. Lajos
2020.12.09.
Rászámoltak a Facebook-huszárra: a fővárosi Fidesz nyílt levélben tett fel nyolc kérdést a balliberális fővizesnyolcasnak.
Pintér M. Lajos
2020.10.07.
Naná, hogy a régi, jól bevált balliberális receptet porolja le a szivárványos műanyag főpolgármester: megszorítást, új adót varrna a budapestiek, a fővárosi vállalkozások nyakába. Ami az ellenzéket illeti, tényleg nincs új a nap alatt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?