Blogolj!
2021.05.11.
Mint azt tudjuk, elég durván pofára esett a hazai baloldal, amikor az Egészségügyi Világszervezet elfogadta a kínai vakcinát és elrendelte a velük való oltást.
Pintér M. Lajos
2021.03.15.
Kibújt a szög a zsákból: Günter Weissgerber szerint azért a permanens magyarellenes gyűlölködés Nyugat-Európában, mert belerondítunk az úgynevezett multikulturális világképükbe. Hát ha így, akkor továbbra sem engedünk a negyvennyolcból!
Soros György liberális szövetségese megpróbálta megkarcolni Janez Jansát, de a szlovén kormányfő úgy kiosztotta, hogy egyhamar nem kell fel a padlóról. „Ön már nem egy gyarmatosító világhatalom irányítója, Szlovénia pedig nem Kongó” – tűpontos!
2021.01.29.
Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a balfasz szó definíciója alatt a „mélyen tisztelt” és „szuperdemokratikus” Brüsszel képét fogjuk megtalálni az értelmező kéziszótárban, mert egyszerűen már nem lehet szavakba önteni azt az idiotizmust, amit a vakcinabeszerzés körül művelnek.
Pintér M. Lajos
2021.01.08.
Megdöbbentő videó arról, miért halad csigatempóban az oltás az Európai Unióban, hogyan tudott beelőzni az USA, Izrael és az Egyesült Királyság. Szóval mivel is volt elfoglalva az EU, míg mások terveztek és felkészültek?
Rákay Philip nagyon kiakadt rajta, hogy Donáth Anna éppen a határon túli magyarok védőangyalaként tetszeleg Brüsszelben. A Momentum és a határon túli magyarok, a Momentum és a nemzeti érzelem, na ne vicceljünk már!
A milliárdos spekuláns bebizonyította, hogy tényleg marionettbábuként irányítja a brüsszelit elitet.
Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Minden eddiginél határozottabban tette világossá: a magyar nemzeti oldal soha nem fog asszisztálni ahhoz, hogy az EU politikai furkósbottá emelje a zsaroláshoz való jogot a jogállamiság hamis és hazug álarca mögé bújva.
2020.07.09.
Ismét összeültek a (nagy)okosok Brüsszelben: ezúttal az Európai Unió 2021-es költségvetése volt a téma, ami nem túl meglepő módon egyáltalán nem kedvez Magyarországnak. Erről pedig Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő egyből el is mondta a véleményét még a helyszínen.
A tetőtől talpig vörös DK-démon természetesen nem kér bocsánatot, sőt, még neki áll feljebb!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?