Blogolj!
2018.05.02.
Józan paraszti ésszel belátható, hogy minden olyan idióta kirohanás, amelyet brüsszelita bürokraták vagy német, francia, olasz politikusok eresztenek meg arról, hogy a „jogállamisághoz kellene kötnik a támogatások kifizetését” nem más, mint a balliberális médiáhatalomnak és Sorosnak szóló hűségeskü.
2018.04.20.
És nem. Nem csak az ellenzéki pártok és pártvezetők. Sőt, nem elsősorban ők az ostobák. Úgy tűnik, a szimpla ellenzéki szavazó is legalább annyira komplett idióta, mint Gyurcsány, Vona, Karácsony vagy Hadházy.
Józan paraszti ésszel már a hódmezővásárhelyi választások előtt látható volt, hogy Márki-Zay egy önértékelési zavarokkal küzdő, zavaros beszédű, nagyot mondó, a véleményét naponta változtató, üresfejű fajankó. Tökéletes ikerpárja Gyurcsánynak.
2017.04.03.
A korrupciót leleplező plakátkampányt indított a Jobbik nevű balliberális pártocska. Ezzel nem csak azt hirdetik országszerte, hogy Simicska g. Lajos pénzeli és rángatja dróton őket, hanem, hogy tényleg balliberális párttá váltak: se lényegi programjuk nincs, se lényegi mondanivalójuk, ezért nyomatják a korrupciós témát. Hátha bejön a megcélzott balliberális szavazóknak…

Ezeket a cikkeket olvastad már?