Blogolj!
2021.06.27.
Megint szintet lépett a vásárhelyi botránypolitikus: megdöbbentően szégyenteljes kijelentésre ragadtatta magát saját nemzetéről.
Pintér M. Lajos
2021.05.15.
Ez a szerelem nem ma kezdődött. 2002-ben egyszer már átverték a magyarokat, ne hagyjuk, hogy ismét lóvá tegyenek bennünket!
Pintér M. Lajos
2021.04.16.
Tovább tekeri a hülyeségbiciklit a lyukas zoknis pókember, aki ezúttal „cinikusan hallgató mameluknak” minősítette az országos tisztifőorvost. Tényleg megáll az ész, mit meg nem enged magának a ballibsi balhébrancs állatorvosi lova!
Valami nagyon durva cuccot tolhatnak a baloldalnál, hiszen az egyre durvább kamuba átcsapó kampányuk újabb állomásaként azt próbálják meg lenyomni az emberek torkán, hogy több hónapnyi oltásellenes kampány után ők bizony igazából nem is oltásellenesek…
Pintér M. Lajos
2021.02.22.
Állati cukiskodással múlatta a hétvégét a balliberális Keresztapa és budapesti bábjátékosa. Egy rugóra jár az agyuk. Cirmos cica, haj, hová lett a vaj?
Pintér M. Lajos
2021.02.11.
Szintet lépett a balliberális pofátlanság. A felnőttek egész pályás letámadása után a kicsiket hálóznák be mérgezett csápjaikkal.
Pintér M. Lajos
2021.01.28.
Rákay Philip friss videójában megmutatja, hogyan jutottak el a szélsőjobbtól a Soros-hálózatig, illetve megnevezi a döbbenetes pálfordulás kulcsfiguráját. Annyit már most elárulunk: nem Vona Gábor, és nem is Jakab Péter...
Pintér M. Lajos
2021.01.18.
Nincs határa az uszításnak: fideszes államcsínnyel, katonai diktatúrával riogatnak a balliberálisok fekete öves fizetett rettegői. Rákay Philip rántja le a leplet Sükösd Miklós mesterkedéseiről!
Tényleg visszatért az MSZP–SZDSZ-vészkorszak szelleme. Ne legyen igaza Rákay Philipnek, de mi is úgy gondoljuk, nem a legvidámabb évek várnak a fővárosra a félnótás és mutyimájer balliberálisok nyomulásának árnyékéban.
Pintér M. Lajos
2020.12.21.
Az ellenzék totálisan összegyurcsányozta magát, a Dobrev-klán áll szemben a polgári, nemzeti, keresztény jobboldallal, azaz lényegében a nemzettel – reagált a szivárványos közös lista bejelentésére.

Ezeket a cikkeket olvastad már?