Blogolj!
2020.07.27.
Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani, minthogy vége az Indexnek. Természetesen annak módja és rendje szerint gyorsan szerveztek is egy tüntetést ebben a „diktatórikus államban”, hogy mentsék, ami menthető.
2020.06.28.
Nehezen lehet elképzelni, hogy hová tud még fajulni az az elképesztő őrület, ami most Amerikában megy. A zavargások, a szobordöntögetések, a gyilkosságok és az erőszak mindennapossá váltak az országban, és az elvileg rasszizmus elleni megmozdulások már bőven elérték a filmipart is. Ahol már fehér színészek hagyják ott munkájuk csak azért, mert épp fekete karakternek kölcsönzik hangjukat.
2020.06.14.
Nagyon nem akarnak összejönni a dolgok ebben a Capitol Hill-i Autonóm Zónában. Mint ahogy arról már mi is írtunk egy rövidke szösszenetet, ez a szuverén antifa állam már az első 72 óra elteltével válságba került, most pedig – a nagy szabadság és békesség nevében – nemes egyszerűséggel a földre tepertek és fojtogatni kezdtek egy utcai prédikátort.
Pintér M. Lajos
2020.06.04.
A szivárványos szégyenpolitikus jobban tenné, ha a saját háza táján söprögetne, és azzal foglalkozna, miért lincselnek meg Budapesten magyar fiatalokat.
2020.06.03.
Napok óta lángokban áll Amerika. A George Floyd kegyetlen meggyilkolása miatt kipattant rasszizmus és erőszak elleni tüntetések mára már durva zavargásokba fordultak át, az emberek rombolnak. És ölnek. Enyhén szólva is ironikus.
Címkék: Amerika, zavargás

Ezeket a cikkeket olvastad már?