Blogolj!
Dorogi László
2020.05.26.
Egyáltalán nem szeretnék "megemlékezni" a rendszerváltás utáni magyar közélet egyik legsötétebb napjának évfordulójáról, mégis van itt néhány fontos dolog, amit le kell írnom az őszödi igazságbeszédnek csúfolt hazugságbeszéddel kapcsolatban.
Ragnar Volarus
2020.05.22.
Huncut egy forma ez a fővárosi polgármester, aki a szemüvege mögé bújva hazudozik. Igaz volt kitől tanulnia. Jelenlegi mestere/főnöke ugyanezt tette, és tökélyre is fejlesztette. Ugye Feri és Geri?
2020.05.19.
Hogy ki hogyan éli meg a járvány miatt kialakult helyzetet, az egy dolog. Az viszont egy másik, hogy kibe mennyi intelligencia szorult.
Hetek óta más sem folyik az ellenzéki csapból mint, hogy a kormány rosszul kezeli a járványhelyzetet, Orbán Viktor diktatúrát épít, a kormány nem ad támogatást, ha ad akkor pedig keveset ad.
Címkék: Cseh Katalin
2020.05.16.
Vágó István újfent elvetette a sulykot. Miközben péntek esti posztjában szokás szerint Orbán Viktort próbálja kritizálni, aközben akkora bunkóságról tesz tanúbizonyságot, hogy az ember komolyan elgondolkodik azon, hogy Gyurcsány Ferenc jóbarátja pusztán egy ócska provokátor vagy végleg elhagyta az esze.
Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Heteken keresztül ordítoztak és károgtak a hazai és a nemzetközi balliberálisok a magyar koronavírus-törvény miatt. Pedig nem volt semmi látnivaló, és a miniszterelnök be is jelentette, hamarosan visszaadják a parlamentnek a különleges felhatalmazást. Lesz-e bocsánatkérés?
Az Európai Parlamentben történtek tipikusan annak az iskolapéldája, amikor a hiszti találkozik a meggondolatlansággal. Vagy a demokrácia a demokrácia látszatával.
2020.05.14.
Mikor tegnap hallgattam az országos tisztfőorvos-asszony tájékoztatóját körülbelül annyira lepődtem meg azon a szóhasználaton, hogy nyunyóka, mint ha azt mondta volna: mobiltelefon.
2020.05.13.
Legszebb öröm a káröröm, szoktuk mondani, de persze nincs annál szánalmasabb, mikor valaki a másik fájdalmának örül. Ha azt ünnepli, hogy ez nem vele történt meg, pláne akkor, ha a másik szenvedéséből ő még profitál is. 
Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Messzire gurult a bogyó: a nyafka lila brüsszelita szerint az Orbán-kormány orosz rulettet játszik a magyar társadalommal. Vinnyogva sipítozik, ami persze még mindig sokkal könnyebb és olcsóbb, mintha végre dolgozna is valamit a nemzetéért...

Ezeket a cikkeket olvastad már?