Blogolj!
Dorogi László
2020.06.02.
Nem rasszizmus-e elítélni és megtámadni valakit azért, mert más morális értékek mentén éli az életét és nem akarja, hogy erőszakosan lenyomják a torkán a liberális vagy éppen a konzervatív dogmát?
Címkék: rasszizmus, usa
2020.06.01.
Kicsit kezdenek olyanok lenni a románok, mint a hazai ellenzék: folyton házhoz mennek a pofonért.
Pintér M. Lajos
2020.05.30.
A lyukas zoknis pókember megvilágosodott: a dudálós ingyencirkusza után úgy látja, a tarhálás kulcs Orbán Viktor és a Fidesz hatalmának megdöntéséhez. Igen, jól hallották: a nála jóval kisebb keresetű magyarok pofátlan lelejmolása.
Persze ahogy szokta: lassan mondja, hogy mindenki megértse. Az MSZMP-kriptaszökevény is beállt a balliberális hisztikórusba: sunyin nácizik a Deák téri megemlékezés kapcsán.
2020.05.29.
Tudom, tudom, már mindenkinek a könyökén jön ki Harry és Meghan sztori, de hát nincs mit tenni, ha mindig történik valami említésre méltó a házuk táján. Már azt is kívülről fújjuk, hogy amikor januárban bejelentette, hogy visszalép a brit királyi családban betöltött szerepétől, akkor azt is váltig állították, hogy ez anyagi függetlenedéssel is jár, ergó a jövőben már nem a brit adófizetők pénzéből fognak élni.
2020.05.29.
Azt eddig is tudtuk, hogy román szomszédainknál az emberi hülyeség összes típusával találkozhatunk, ne de amikor ez a határtalan hülyeség már állatkínzással is párosul, akkor azért el tud durrani az ember agya.
A DáKó-párt férfiasan katonás honanyája csúcsra járatja a riogatást. Olyannyira sikerült fullba tolnia a kretént, hogy azt őszödi főnökének is nehéz lesz überelnie.
A tetőtől talpig vörös DK-démon természetesen nem kér bocsánatot, sőt, még neki áll feljebb!
2020.05.27.
Érdekes dolgokat produkál egy rendkívüli helyzet – jelen esetben a járvány – és itt most nemcsak a koronavírus okozta felborult életre gondolok, hanem az óriási zavarra a fejekben.
Dorogi László
2020.05.26.
Egyáltalán nem szeretnék "megemlékezni" a rendszerváltás utáni magyar közélet egyik legsötétebb napjának évfordulójáról, mégis van itt néhány fontos dolog, amit le kell írnom az őszödi igazságbeszédnek csúfolt hazugságbeszéddel kapcsolatban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?