Blogolj!
Dorogi László
2020.06.14.
Hogy sírjak-e vagy nevessek azt nem tudom, de úgy fest, végleg és végérvényesen beköszöntött az a korszak a magyar baloldali politizálásban, amelyben közismerten keményvonalas kommunisták humorral, viccel, poénnal palástolhatják egykori - vagy jelenlegi - gaztetteiket és ezért még meg is simizik a buksijukat.
Címkék: mszp, szanyi tibor
Pintér M. Lajos
2020.06.11.
A széthullóban lévő Jobbik elnöke pályamódosításra készülhet: a jelek szerint előadóművésznek áll, vagy legalábbis nevezne egy zenei tehetségkutatóra. Mi jöhet még? Táncolj, Peti, búcsúbuli?
Címkék: Jakab Péter, jobbik
2020.06.10.
Nagyon úgy tűnik, hogy az ellenzék már a második hullámra készül. Ma valahogy nem sikerült bemenniük a munkahelyükre.
Címkék: ellenzék
Már mindenkinek a könyökén jön ki a George Floyd-sztori, szóval azt most hagyjuk is, helyette nézzünk meg inkább egy videót, amin a Floyd halála miatt indult Black Lives Matter tiltakozási hullám résztvevő láthatók.
2020.06.08.
Azért milyen jó fejek a németek, hogy eddig, amikor csak tudtak beleálltak Magyarországba, ne meg persze Orbán Viktorba, amiért nem engedtünk a migrációs nyomásnak, és igenis kiálltunk hazánk érdekei mellett. Most persze hirtelen már ők is húzzák a szájukat…
2020.06.08.
Egy szemernyi tisztelet sem volt azokban, akik szétzilálták a Madarasi Hargitán a magyar zászlókat, kopjafákat és kereszteket. Vajon mi járhat ilyenkor az illető(k) fejében? Persze a mérhetetlen primitivizmuson kívül…
Címkék: Erdély, rongálás
Ragnar Volarus
2020.06.07.
Több mint ezer ember gyűlt össze Budapesten, a Szabadság téri amerikai nagykövetség előtt megrendezett Black Lives Matter tüntetésen. Ezer megtévedt rasszista.
Van annak egy diszkrét bája, mikor a 13. havi nyugdíjat elvevő, időseket (is) vizitdíjjal sarcoló MSZP hirtelen rájön, hogy ők mégis nagyon szeretnék azt a plusz juttatást nyugdíjasainknak, méghozzá egyösszegben és azonnal, ellentétben a csúnya Fidesszel, akik csak fokozatosan fizetnék ki ezt a járandóságot.
Címkék: mszp
Pintér M. Lajos
2020.06.04.
A szivárványos szégyenpolitikus jobban tenné, ha a saját háza táján söprögetne, és azzal foglalkozna, miért lincselnek meg Budapesten magyar fiatalokat.
2020.06.03.
Napok óta lángokban áll Amerika. A George Floyd kegyetlen meggyilkolása miatt kipattant rasszizmus és erőszak elleni tüntetések mára már durva zavargásokba fordultak át, az emberek rombolnak. És ölnek. Enyhén szólva is ironikus.
Címkék: Amerika, zavargás

Ezeket a cikkeket olvastad már?