Blogolj!
Dorogi László
2020.06.24.
Magára öltötte a commandante-egyenruhát a Fővárosi Önkormányzat és kiadta az ukázt a kormánynak: tilos a nemzeti ünnepen tűzijátékot kilőni a Lánchídról. Elvileg a felújításra vonatkozó közbeszerzési eljárást is kiírják heteken belül, de addig is Lánchidazhatnak habzó szájjal.
2020.06.24.
Már megtanulhattuk, hogy nincs új a nap alatt, ez pedig különösen igaz, ha a hazai ellenzék folyamatos áskálódásáról van szó.
2020.06.23.
A kérdés persze költői, mert sajnos nagyon is tudjuk, hogy mi folyik. Röviden: a tömény ostobaság álszentséggel keveredve. Ezt most két aktuális példa is jól mutatja sajnos.
2020.06.23.
Tordai Bencének már megint sírt a szája. Mondjuk nála ez alapállapot. Most épp az adózás problematikáját vette górcső alá, amire a Fidesz közleményben reagált is.
Címkék: Fidesz, Tordai Bence
2020.06.22.
Amikor már azt hinné az ember, hogy a szocik végre leszállnak a Fideszről, miután a koronavírus-járvány miatt már nem tudnak mibe belekötni, – vagy éppen a védekezést szolgáló javaslatokat elgáncsolni, – tolnak egy olyat, amitől még az ember füle is kettéáll.
Pintér M. Lajos
2020.06.20.
A lyukas zoknis pókember tényleg fullba tolja a kretént.
Ragnar Volarus
2020.06.19.
Viszont ha mégis lehetne, akkor az ellenzék picsogásának és duzzogásának hála már a Holdra is utazhatnánk, egy többsávos úttal ellátott, minden igényt kielégítő hidacskán. De ahogy Hadházyból nem lett Pókember, úgy ez is csak szép álom marad.
Dorogi László
2020.06.17.
És ez így van rendjén. Szokták volt mondani, sírva vigadó nemzet a magyar és a legszomorúbb, legborzasztóbb helyzetekben is képes megtalálni a szépet.
Címkék: koronavírus
2020.06.15.
George Floyd halála miatt egy olyan lavina indult meg az utcákon, ami nem nyugszik. Ez váltotta ki a tüntetéseket az Egyesült Államokban, de azt akkor sem tudja senki normálisan megmagyarázni azt, ami épp most zajlik. Nemcsak az USA-ban, hanem már Európa számos nagyvárosában.
2020.06.14.
Nagyon nem akarnak összejönni a dolgok ebben a Capitol Hill-i Autonóm Zónában. Mint ahogy arról már mi is írtunk egy rövidke szösszenetet, ez a szuverén antifa állam már az első 72 óra elteltével válságba került, most pedig – a nagy szabadság és békesség nevében – nemes egyszerűséggel a földre tepertek és fojtogatni kezdtek egy utcai prédikátort.

Ezeket a cikkeket olvastad már?