Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.10.07.
Az illetékes hatóság szerint 16 ezer jeggyel 14 millió forintot szedtek ki az emberek zsebéből, miközben nem is működik a reptéri járat. Tulajdonképen mi folyik a balliberális Budapesten?
2020.10.06.
Sajnos már hozzá kellett szoknunk, hogy hazánkat folyamatos támadások érik, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne vennénk fel a kesztyűt a pocskondiázókkal szemben, mint ahogy tette azt Deutsch Tamás is.
Dorogi László
2020.10.05.
Aláírásokat koldulnak Kamugeriék, ez lett a nullaszázalékos Párbeszéd legújabb heppje. Most éppen az alapjövedelem bevezetéséért kuncsorognak, amivel nincsen probléma, szabad országban élünk, mindenki azt csinál amit akar.
Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Minden eddiginél határozottabban tette világossá: a magyar nemzeti oldal soha nem fog asszisztálni ahhoz, hogy az EU politikai furkósbottá emelje a zsaroláshoz való jogot a jogállamiság hamis és hazug álarca mögé bújva.
Dorogi László
2020.09.29.
Magasan száll a hülyeség a szigetországban, lassan karcolja a sztratoszférát. Persze, tudjuk, a gendersemleges maszlag masszívan áthatja csendben rohadó világunkat, de azért a lódákónak is van vége.
2020.09.29.
Úgy látszik, hogy az eszméletlenül vastag arcbőr mellett már a szelektív memóriájuk is valami egészen hajmeresztő mértéket ölt Gyurcsányéknak mostanában, történt ugyanis, hogy a Demokratikus Koalíció teli torokkal követel több támogatást a nyugdíjasoknak.
2020.09.27.
Azért az tök jó, hogy ha egy kis röhögésre vágyunk, vagy épp egy kövér szekunder szégyenérzetre, akkor nem kell a szomszédba menni. Vagyis de. Keletre.
Indul a Momentumos étkeztetési kampány, de friss fogásokra senki ne számítson, lenyomják a torkokon a gyorsfagyasztott romlott kosztot.
Címkék: momentum
2020.09.26.
Hollandia a liberálisok mintaállama. És abban az országban, ahol három hónapnál idősebb magzaton is el lehet követni abortuszt és legális dolog az eutanázia, miért csodálkoznánk, hogy egy közel 100 éves hölgy megerőszakolása szinte büntetlenül marad.
Pintér M. Lajos
2020.09.25.
A kormánypártok fővárosi képviselőcsoportja megelégelte, hogy a budapesti balliberális vezetés képtelen érdemi segítséget nyújtani az idegenforgalomból élő vállalkozásoknak, melyeket brutálisan sújt a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság.

Ezeket a cikkeket olvastad már?