Újabb szomorú rekord
Közel hétezer fővel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 156 beteg.
Blogolj!
2020.10.13.
Egy igazán húsbavágó témát kezdett el boncolgatni Varga Judit a Facebook-oldalán, ugyanis az igazságügyi miniszter azt, a sokunk által is érdekelt kérdést tette fel, hogy vajon miért félnek a jogállamiság és demokrácia nyugat-európai "bajnokai" a nyilvánosságtól?
Dorogi László
2020.10.13.
A DáKó-párt csúnya nagy fekete madara elrottyantotta magát, rémképekkel ijesztgeti a hiteltörlesztő állampolgárokat. Pedig ha a balosokon múlna, lenne itt nemulass...
2020.10.12.
Csak a kivételezettek fogyaszthatnak a szivárványos Oreóból. Mármint azok, akik nyilvánosan kiállnak meleg szeretteik mellett.
Pintér M. Lajos
2020.10.12.
Balliberális önkivégzés a javából: a lyukas zoknis pókember kikotyogta, tudott a bukott jobbikos borsodi jelölt, Bíró László kétes ügyleteiről, a kampányban tájékoztatta is róla az ellenzéki pártelnököket, majd közösen kussoltak.
Dorogi László
2020.10.11.
Dúró Dóra, mit tettél? Amióta a Mi Hazánk Mozgalom politikusa ledarálta az egyébként nyilvánvalóan gendermaszlag-propaganda Meseország mindenkié könyvet, viszik a jó népek, mint a cukrot.
Ragnar Volarus
2020.10.10.
Úgy érzem kicsit a feje tetején áll minden. Vagy nem vettem észre, és a közelmúltban átléptem egy párhuzamos dimenzióba. Ahol már normálisnak lenni bűn.
2020.10.09.
A „függetlenobjektív” gyurcsányista hatalmasat ment (volna) sztorijával, miszerint nincs elegendő, speciális védőfelszerelés a kórházakban. Csakhogy hamarabb utolérték, mint a Korózs Lajosnak nevezett szoci sánta kutyát.
A DáKó-párt női nehézbombázójának a „kis szombatra” a jelek szerint elgurult a gyógyszere. Fletó alelnöke össze-vissza vagdalkozik, csak az önvizsgálatra nem jut ideje...
Dorogi László
2020.10.08.
A nullszaldós szocialisták véres szájú pártkatonája ismét feleslegesen koptatta a hangképző berendezését, a hazug MaSzoPost hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
Pintér M. Lajos
2020.10.07.
Naná, hogy a régi, jól bevált balliberális receptet porolja le a szivárványos műanyag főpolgármester: megszorítást, új adót varrna a budapestiek, a fővárosi vállalkozások nyakába. Ami az ellenzéket illeti, tényleg nincs új a nap alatt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?