Blogolj!
2020.07.06.
Újra bebizonyosodott, hogy a baloldal nem a hazáért, hanem a haza ellen harcol, miután nemet mondott a családok támogatására. Most mondhatnánk, hogy meglepődtünk, de az baromira nem lenne igaz.
2020.07.03.
Románia a szürrealitás és ellentmondás országa, nem csoda, hogy általában nem értjük, hogy mi folyik ott náluk. Legutóbb a rend fegyelmezett őrei alkottak olyat, ami előtt értetlenkedve állunk.
Címkék: Románia
2020.07.02.
Ami sok, az sok és sokk: a Budapest Pride tényleg túlment egy határon, morális értelemben mindenképp. Nemzetünk, a keresztény magyarság szimbólumát: a Szent Koronát gyalázták meg, mikor szivárványba ojtva idei happeningjük jelképévé tették. Közös keresztény kiállás szerveződik az interneten!
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Nincs új a nap alatt: hazudnak reggel, éjjel meg este. Az őszödi gittegylet a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezést is csak mocskolni tudta, most pedig a gazdaságvédelmi intézkedéseket ekézi.
Pintér M. Lajos
2020.06.30.
Ne gumicsontokkal dobálózzon, és ne tököljön már a balliberális főpolgármester, mert ha így folytatja, a káosz maga alá gyűri Budapestet a nemzet Lánchídjával együtt – okított az államtitkár, Fidesz-alelnök.
Dorogi László
2020.06.30.
Csillagos ötösre vizsgázott képmutatásból az Európai Unió, most meg jóízűen majszolhatja a csicskalángost, ami remélhetőleg majd megüli a pocakját.
2020.06.28.
Nehezen lehet elképzelni, hogy hová tud még fajulni az az elképesztő őrület, ami most Amerikában megy. A zavargások, a szobordöntögetések, a gyilkosságok és az erőszak mindennapossá váltak az országban, és az elvileg rasszizmus elleni megmozdulások már bőven elérték a filmipart is. Ahol már fehér színészek hagyják ott munkájuk csak azért, mert épp fekete karakternek kölcsönzik hangjukat.
2020.06.27.
Bangóné nem nyugszik. Úgy látszik nem elég neki az elmúlt hetek csúfos beégései, továbbra is tátott szájjal kíván besétálni abba a bizonyos erdőbe.
Címkék: koronavírus, mszp
Pintér M. Lajos
2020.06.27.
Legalábbis politikai értelemben. Összeragad, ami összetartozik.
Pintér M. Lajos
2020.06.26.
Nézzük csak és ízlelgessük, hogyan is néz ki László Imre életének legszerencsétlenebb mondata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?