Blogolj!
Doug Glatt
2020.07.15.
Lelki szemeim előtt látom, ahogy ülnek ezek a barom szocialisták a székházukban - tényleg létezik még ilyen? - és a Brian élete című klasszikusnak az egyik legklasszikusabb jelenetét idézik fel nap mint nap: mit adott nekünk a Fidesz?
Címkék: Korózs Lajos, mszp
2020.07.14.
Mondaná ezt a Brian élete beszédhibás Pilátusa, és milyen igaza lenne! A Forma-1 többszörös világbajnoka kiváló pilóta, ezt kár vitatni. De nem véletlenül állítja a mondás: A suszter maradjon a kaptafánál!
2020.07.13.
Meg kell hagyni, van bőr a szocik képén. Nem elég, hogy alapjáraton folyamatosan az ország ellen dolgoznak, és csak azon vannak, hogy a saját zsebeiket megtömjék, most még azt is volt pofájuk mondani, hogy a parlamenti bizottság vizsgálja meg a járvány ideje alatt hozott kormányzati döntéseket.
2020.07.11.
Hujber Ferencről tudni kell, hogy az elmúlt pár évben fenntartásokkal kell kezelni, bármit is mond. Elég csak beírni a keresőbe a nevét, csupa botrány és furcsa dolog bukkan fel róla, amik hol családi balhékról, hol bizarr kijelentéseiről szólnak. Legutóbbi kijelentése viszont igen komoly dolog: szexuális zaklatásról beszél.
2020.07.10.
Az elmúlt időszakban igencsak elszabadult valamit az Index háza táján. Nem elég, hogy hónapokig riogató koronavírusos cikkek tömkelegét ontották az olvasók elé, most még Koncz Ferenc halálából is ki tudtak hozni valami igazán „ízléseset”.
Címkék: Index, Koncz Ferenc
2020.07.09.
Ismét összeültek a (nagy)okosok Brüsszelben: ezúttal az Európai Unió 2021-es költségvetése volt a téma, ami nem túl meglepő módon egyáltalán nem kedvez Magyarországnak. Erről pedig Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő egyből el is mondta a véleményét még a helyszínen.
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Bemutatkozik a balliberális politikusok, közéleti szereplők által a magyarországi állapotokkal szembeállított, sokszor az egekig magasztalt román egészségügy. Előre szólunk: nincs benne köszönet!
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Újpest korábbi fideszes polgármesterét nem lepi meg a balliberális főpolgármester dilettantizmusa, de mégis van egy nagyon komoly szívfájdalma. Mutatjuk, mi az!
Dorogi László
2020.07.07.
Szent Mária, Szűz József, nem hiszem el amit látok. Pedig nincs min csodálkozni, csak Gyurcsánykodnak a Gyurcsányék és aljas eszközökkel építik a választói adatbázisukat, hogy aztán törvénytelen módon a bőre alá bújjanak a gyanútlan polgároknak.
Címkék: dk, gyurcsány ferenc
2020.07.07.
Tovább fokozódik a PC őrület: az Oscar-díjas Halle Berry hétfőn visszautasított egy transznemű szerepet, majd a Twitterén még nyilvánosan bocsánatot is kért, amiért nem transz létére egy transzenműt akart alakítani egy filmben…

Ezeket a cikkeket olvastad már?