Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.10.30.
Ezredszer írjuk le, de tényleg igaz: Romániában, a csodák földjén bármi megtörténhet, illetve annak az ellenkezője is.
Pintér M. Lajos
2020.10.30.
Nem feledjük: amikor hatalmon voltak, akkor elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, s hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat.
2020.10.29.
A provokálásban és magyargyűlöletben jelesre vizsgázó Nemzet Útja (Calea Neamului) egyesület legújabb hobbija, hogy minden alkalmat megragad arra, hogy az úzvölgyi temetőben gerjesszék az indulatokat. És ezzel odaát nem kezd senki semmit.
Dorogi László
2020.10.29.
Újabb nap a hivatalban: az olimpiagyilkos lila ködös gittegylet üres fejű uracskája újabb fenyegető virgácsot húzott elő brüsszelita puttonyából.
Ragnar Volarus
2020.10.28.
Kormányzati fellépést követel a digitális cenzúra ellen a Mi Hazánk Mozgalom azt követően, hogy a Facebook letiltotta a párt profilját - jelentette ki Dúró Dóra.
2020.10.28.
Mint ahogy azt már megszokhattuk, szinte nem telik el úgy nap, hogy az ellenzék ne szólna be valamit a kormánynak, aztán meg persze kapkodják a fejüket, ha valaki visszaszól.
Doug Glatt
2020.10.25.
Szemmel láthatóan a ferencvárosi B-középnek is elege van a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult műbalhéból. Ezt meg is üzenték az önjelölt hisztigépeknek a szombati Fradi-Újpest derbin.
Pintér M. Lajos
2020.10.24.
A Gyurcsány-párt bukott kvízmestere megint megsértődött a „baráti” balliberális média egyes orgánumaira, mert azok merészelnek teret adni olyan véleményeknek is, melyek szerint Dobrev Klárán kívül más miniszterelnök-jelölt is létezhet.
Ragnar Volarus
2020.10.20.
Elég neveletlen dolgot tett a Párbeszéd. A DK áramot lop, ők meg Laár Andrástól nyúlták le engedély nélkül Besenyő Pista bácsit.
Ragnar Volarus
2020.10.16.
Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja, valamint az egyik új rektorhelyettes, Novák Emil rektori utasítást küldött körbe az intézmény oktatóinak és dolgozóinak – írta meg a Telex.

Ezeket a cikkeket olvastad már?