Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Az össze-vissza beszélés és a tökörésző szerencsétlenkedés magasiskolája, amit a Karácsony-féle balliberális főváros művel. A magyarságnak szüksége van a Lánchídra, ideje lenne odacsapni!
2020.07.22.
Pedig jobb lenne, ha nagyon odatennék magukat a védekezést illetően, mert naponta jönnek a hírek keleti szomszédaink háza tájáról a tomboló vírus kapcsán.
Mióta a magyar miniszterelnöknek sikerült úgy tárgyalnia Brüsszelben, hogy nem a "merjünk kicsik lenni" szlogen zászlaja alatt húzódott meg, hanem kiállt az országért és soha nem látott eredményt ért el, kicsit csend van az ellenzéki oldalon.
Pintér M. Lajos
2020.07.20.
Koncz Ferenc országgyűlési képviselő tragikus halála, valamint az annak kapcsán kiírandó időközi választás kapcsán ragadtatta el magát a vásárhelyi polgármester, akinek sikerült összefüggésbe hoznia Szerencs városát az ellenzék szerencséjével.
Pintér M. Lajos
2020.07.18.
Az ISZOMM alapítója tehát vezetne. Mégpedig egy egész országot. És ez nem vicc, a fele se tréfa.
Pintér M. Lajos
2020.07.18.
Élesben mutatja meg a balliberális ellenzéki összefogás, mit tud. Finoman szólva sincs benne köszönet. Emlékezzünk erre 2022-ben!
2020.07.17.
Egyszerűen kész vicc, hogy az ellenzék ennyire nem veszi észre magát… Bangóné megint nekiállt követelőzni és kötözködni a kormány és a járványhelyzet kezelésének kapcsán.
Ragnar Volarus
2020.07.17.
Bátran kijelenthetjük, hogy ezt a munkatempót és minőséget talán csak Mekk-mester és Pató Pál úr szerelemgyereke tudná felülmúlni. Pontosabban alulmúlni.
Címkék: Lánchíd
A Momentum üresfejű keményvonalas kommcsimócsingja felbüfikézte csütörtöki ebédkéjét a Facebook-partedlire, majd elégedett babakacajjal hátradőlt az etetőszékben.
2020.07.15.
Amikor már azt hinnénk, hogy lassan immunisak leszünk a románok ügyes-bajos dolgaira, mindig húznak egy olyat, amitől az ember leteszi a haját.

Ezeket a cikkeket olvastad már?