Blogolj!
A menekültek nem jelentenek nagyobb vagy kisebb terrorveszélyt, mint a lakosság más csoportjai
2016.06.27.
Tessen mán megmondani, hogy Molnár Gyula mszp elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp elnökjelölttől? Egy frászt! Hiller István mszp választmányi elnök elhatárolódott Szanyi Tibor mszp-s európai parlamenti képviselőtől? Egy frászt! Bocsánatot kértek az egész magyar nemzet meggyalázásáért? Egy frászt! Innen tényleg nincs visszaút!
2016.06.22.
Ráadásul az interneten. Ráadásul hálózatba kötve. Ráadásul pártcélokra. Biztos, hogy a nők Tóbiásra és pártjára vágynak?
2016.06.08.
Csak a hatalom, csak a pénz… az emberélet meg nem számít.
2016.06.06.
Aszongya a jó szoci pártelnök elvtárs, hogy helyben mindenki hülye. A magasságos nép szava csak hozzájuk ér el. Mármint a magasságos pártelithez. Mert a helyi elit az nem jó elit, a pártelit a jó elit. Mondjuk ezzel a hozzáállással tényleg csak pofára esni lehet....
2016.06.01.
Aszongya a jó Tóta W., hogy kezdettől irtózik az LMP-től. Magyarán, gyűlöli Schiffer Andrást. Mert Schiffer mindent megtestesített, amivé ez a pöcegödörszinten ripacskodó Tóta W. válni vágyott. És Tóta W. most a maga mélységes mély mocsok színvonalán örömködik Schiffer távozásán. Hiába örömködik. Schiffer távozik, de attól még Tóta W marad a pöcegödör szintjén.
2016.05.20.
Aszongya az a jó unió, hogy tilos tudnia a jóembernek, aki betér egy bótba vásárlani, hogy ott hazai portékát adnak-é avagy idegenbelit. Tyű az áldóját neki! Józan paraszti ésszel ez biza nagy baromság!

Ezeket a cikkeket olvastad már?