Újabb szomorú rekord
Közel hétezer fővel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 156 beteg.
Blogolj!

Komcsitempóban támadják Vidnyánszky Attilát


Úgy tűnik Vidnyánszky Attila lett az a kulturális szereplő, akit a hazai baloldal képviselői folyamatosan karaktergyilkolnak. Ezúttal egy V. kerületi önkormányzati képviselő szállt bele a főigazgatóba.

Immáron hetedik éve irányítja Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színházat, valamint őt nevezték Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának elnöki pozíciójába is. Az intézmény a vezetésével sikeres évadokat teljesített, az emberek szeretik azt amit az ő színháza képvisel, a hazai balliberális elit azonban természetesen nem hajlandó elismerni ezt a teljesítményt.

Vidnyánszky mindig is egy szálka volt a szemükbe, tekintve, hogy az ő kedvencüket Alföldi Róbertet váltotta a színház élén. Emlékezhetünk, hogy a kinevezése után is hőzöngött a ballib oldal, amely azonban némileg lecsendesedett (már amennyire tudott). Most azonban, hogy Márky-Zay Péter és Hadházy Ákos olyan kijelentéseket tesznek, hogy megnyerhetik a választásokat (a saját egójukat leszámítva nem tudjuk mi diktáltatja ezt velük) megint szembementek az igazgatóval.  

Gyurcsány Ferenc kezdte az egész gyűlöletkampányt, amikor is kijelentette, hogy a szó minden értelmében földönfutóvá teszi Vidnyánszkyt, amennyiben nyerik a választásokat. Ő még hisz abban, hogy az a választási győzelem nem valamilyen alternatív univerzumban fog megvalósulni, de megint megpróbált nagyot mondani, amivel körülbelül a legrosszabb komcsi virtust hozta a kommunikációjában. Vidnyánszky Attila az Origonak találóan úgy nyilatkozott, hogy ezt a fajta megnyilvánulást  fenyegetőzését félelmet keltőnek és bolseviknek tartja. A baloldal természetesen nem ítélte el bukott idolját, sőt a vezéreb ugatásától mások is vérszemet kapnak. 

Egyikük Bródy Gábor, az V. kerület MSZP-s közgyűlésének képviselője a Nemzeti Színház információi szerint az alábbi szöveget írta ki az intézmény Facebook-oldalára: "Nem mennél vissza - most még magadtól - Ukrajnába...?". A bejegyzés a kárpátaljai Beregszászon született Vidnyánszky Attilának lett címezve, ám kibukik belőle, hogy Bródy hogyan is vélekedik a külhoni magyarságról. Azon az oldalon áll, amelynek a közbenjárása miatt bukott el a kettős állampolgárságról szóló népszavazás, ám ez nem volt elég neki. Most már száműzni, sőt deportáltatni akar egy évtizedek óta Magyarországon élő kultúrateremtő valakit. A megfogalmazásból ("amíg lehet") pedig lejön, hogy ő készpénznek veszi, hogy 2022-ben Magyarországon kormányváltás lesz. Nem tudjuk melyik alternatív univerzumban élnek ők, de a miénkben erre kevesebb az esély arra, minthogy Lewis Hamilton lesz a következő brit uralkodó vagy, hogy Joe Biden a következő amerikai választásokon már republikánus színekben indul. 

Vidnyánszky Attiláról tíz év múlva is tudni fogjuk, hogy ki, Bródy Gábor viszont eltűnik a feledés homályában, ha csak nem kerül addig sittre. Az Origo egy szociálistákhoz közel álló bloggerre hivatkozva azt írja, hogy 2004 után egymilliárd forintot tüntetett el úgy, hogy cégeket alapított és mielőtt azokat felszámolták, különböző társaságokba mentette a vagyonát. Csődbüntett miatt eljárás is indult ellene, az üzlettársa még az országból is elmenekült. 

Ezek után neki kellene elhagynia az országot, ám Ukrajna helyett valami távolabbi helyre kellene menekülnie, ha nem akar a törvény elé kerülni. 

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/99026/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,gyurcsány ferenc
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?