Blogolj!

Germán agyrém- ezrek tüntetnek a járványügyi előírások ellen


Amikor azt hinné az ember, hogy Németországgal kapcsolatban már semmin nem lehet meglepődni, akkor szembesül az igazi agyhalállal. Ezrek tüntetnek amiatt, hogy ne éljenek a korlátozásokkal járványhelyzet idején.

Németország jelenkori történelmét alapjaiban határozta meg a múltja: a germán állampolgárok a liberalizmus, de főleg a politikai korrektség európai fellegvárát akarták létrehozni azért, hogy kompenzáljanak a nácizmus, majd az ország két részre szakítása miatt. A művelet sikeres volt ugyanis Németország lett a "willkommen-kultúra" meghonosítója, rászabadítva a veszélyt Európára. A németek most azonban más módon is felhívják magukra a figyelmet: kiderült, hogy egy részük még annál is nagyobb agyhalott, mint azt az elmúlt években bizonyították. 

Eddig több, mint 210 ezer német állampolgár halt meg a koronavírus-járvány következtében és egyre inkább következhet a világjárvány második szakasza a németeknél. 17 ezer ember azonban úgy tűnik, hogy nem tanult a halottak számából, hanem elnyomásnak tartja azt, hogy meg akarják őket védeni attól, hogy csatlakozzanak 210 ezer honfitársukhoz. 

Hiába oszlatták fel a 17 ezer fő részvételével történő felvonulást, a szabályok megsértése miatt, a demonstrálók tovább gyülekeztek és tüntettek a járványügyi korlátozások ellen.  „A világjárvány vége – A szabadság napja” elnevezésű demonstrációt a Querdenken 711 nevű szervezet kezdeményezte. Nevükben is magukon hordják, hogy ők egy LMBTQ szervezet, amely azt akarja, hogy a korlátozásokat azonnal fejezzék be. Nem jöttek, sőt nem is jöhettek a szokásos "a melegeket korlátozzák" szöveggel ugyanis az előírások ugyanúgy vonatkoznak a heteroszexuálisokra, mint rájuk, de azt is elfelejtették, hogy a járvány bizony nem válogat és nemi/szexuális orientáció nélkül tizedel bárkit.  

Ha ez nem lenne elég akkor a tüntetőkhöz csatlakoztak, összeesküvéselmélet-hívők, szélsőjobbosok (A demonstráció elnevezése is Leni Riefenstahl a náci propagandafilm nagy asszonyának művére utal.), de még ezotériahívők is. Ezek szerint megvan az a téma ami összehozza ezeket az amúgy alapjában véve meglehetősen egymástól távol lévő rétegeket: az emberi hülyeség. A ZDF beszámolója szerint a tüntetők folyamatosan azt skandálták, hogy a koronavírus-járvány átverés és alig néhányan viseltek maszkot a Berlinben tüntetők közül. 

A német fővárosban összesen 83 tüntetést jelentettek be a hétvégén, vagyis az elmebetegség tovább gyűrűzhet. 

A rendőrség büntetőjogi panasszal élt a rendezvény szervezőjével szemben, ahogy pár résztvevővel szemben is. Hogy pontosan mennyivel, egyelőre nem tudni. Ahogyan az is kérdéses, hogy hányan fognak majd hinni a tüntetők közül a vírusban, hogyha az ilyen eseményeken elkapják. 

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/98532/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,németország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?