Blogolj!

Nem nyugszanak a hazai balliberálisok – Erőszakos tüntetések jöhetnek augusztusban


Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani, minthogy vége az Indexnek. Természetesen annak módja és rendje szerint gyorsan szerveztek is egy tüntetést ebben a „diktatórikus államban”, hogy mentsék, ami menthető.

Azonban a hétvégén lezajló tüntivel még biztosra vehetjük, hogy nincs vége a dolgoknak, hiszen az csak a kezdet volt, amelyet egyre több megmozdulás fog követni. Amiről már biztosan tudni, hogy augusztusban is lesz egy kis összeröffenés, mellyel kapcsolatban szinte biztosra vehetjük, hogy nem feltétlenül az a békésebb fajta lesz, hiszen a káosz az ő érdekeiket szolgálja.

Meg hát úgy amúgy is, elég csak a BLM-féle mozgalomra gondolni, ott se azért van a többség, hogy egy szebb- és jobb életért küzdjön, hanem egyszerűen azért, hogy törjön, zúzzon, n meg persze, ami a legfontosabb, hogy márkás cuccokkal megpakolva térjenek haza a fosztogatásaikról. (A valódi politikai háttérbe most nem is mennénk bele…)

No, de kanyarodjunk is vissza kicsiny hazánkhoz és az augusztusi tüntetéshez, melynek már Facebook-eseménye is van, ahol a következőket írják:

Megkezdjük egy újabb rendszer kezdetét. Arra kérek minden Magyart. Ha van még bennetek egy csepp erő a harchoz, akkor gyere el és légy ott. Csak erre kérlek. Gyere el és várd te is a jelet, melyet adunk nektek a végső diadal megkezdésére. További információért fordulj az oldalunk adminisztátoraihoz. Gyertek velünk! Véget vetünk! A harminc éves hazugságsorozatnak, a harminc éves leépítésnek, az önérdekű politikusok hatalmának végének.

Ezt elolvasva világos, hogy nem volt véletlen az előbbi Black LivesMatter-féle antifás kitérő, hiszen eddig sem volt titok, hogy a hazai ellenzék közül sokan szimpatizálnak velük, most pedig úgy látszik, hogy még az utat is megtalálták ahhoz, hogy hasonló helyzetet teremtsenek Magyarországon, mint ami napjainkban zajlik Amerikában.

A végére pedig álljon itt Varga Juditnak az erre a helyzetre tökéletesen reflektáló nyilatkozata:

A baloldali liberális erők nem akarják elfogadni, hogy vannak, akik mást gondolnak Európa keresztény gyökereiről, a bevándorlásról, a multikulturalizmusról, a családok szerepéről (…) Noha most csatát vesztettek, nem fogják feladni a küzdelmet.

Szóval jobb, ha mi is felkészülünk, hogy nem minden halad majd a jó irányba.

(Borító: pestisracok.hu, Fotó: facebook.com)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/98302/pics/lead_800x600.jpg
Amerika,balliberális,ellenzék,Index,Magyarország,tüntetés,Varga Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?