Blogolj!

Az index mint öngyilkos alakulat


Már csak az egészen hülyék nem értik, mi történt valójában az indexszel - írta blogjában Bayer Zsolt. Nos, ezek után ki kell jelentsük, vannak egészen hülyék.

Átlagpolgár blogunk is szépen kifejtette, mi, és főleg kik okozták az index vesztét. De Dobrev Klára – aki nem teljesen kívülálló az ügyben -, ettől még telerikácsolta a Népszavát, hogy erről is a gonosz és megátalkodott Orbán Viktor tehet.

Helyezkedés az INDEX ravatalánál - Vasárnapi üzenet, 2020. július 26.

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Jó lenne, ha mesterségesen szított indulatoktól mentesen, kicsit tárgyilagosan néznénk rá az index-ügyre. Cui prodest? (Kinek az érdeke?)

Igazából azt szeretnénk kérni, hogy végre valaki árulja már el azt a nevet, aki tevékenyen részt vett az index állítólagos kivégzésében, és köze van a Fideszhez, a jobboldalhoz, vagy bárkihez, akinek kötődése van az előző kettő bármelyikéhez. Mert ilyen nevet eddig nem hallottunk.

Mert ugye se Bodolai, se Szombathy, se Sztankóczy, se Dull és a korábbi dolgozók sem nevezhetők feltétlenül a jelenlegi kormány legnagyobb rajongóinak. Vagy ez csak úgy működik, hogy a miniszterelnök valahol megnyomott egy gombot és megszűnt az index? Esetleg Rogán Antal - Mátyás királyt utánozva - Bodolai Lászlónak álcázva magát kirúgta Dull Szabolcsot?

Egyébként mindig a leginkább lapító és a leghangosabb a bűnös. Jelen esetben Dull Szabolcs és Dobrev Klára.

De csak azért, hogy a nagyon hülyék is értsék. Itt egyedül Dull Szabolcs lett eltávolítva, ő is azért, mert üzleti titkokat szivárogtatott ki. A többiek maguktól álltak fel. Hol itt a kivégzés? 

Valahogy így. Bár az igazán hülyék ettől még mindig nem fogják érteni.

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/98279/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?