Blogolj!

A sikeres EU tárgyalásról is Orbán leváltása jut eszébe Donáth Annának


Mióta a magyar miniszterelnöknek sikerült úgy tárgyalnia Brüsszelben, hogy nem a "merjünk kicsik lenni" szlogen zászlaja alatt húzódott meg, hanem kiállt az országért és soha nem látott eredményt ért el, kicsit csend van az ellenzéki oldalon.

 
A csendet egyik elsőként Donáth Anna törte meg közösségi médiában megjelent posztjával és szokás szerint annyira nem örül a döntésnek. Természetesen nem azzal van baja, hogy Magyarország több pénzt kap, mint amennyire bárki számított, bár erről sokat nem is ír bejegyzésében, hiszen a Momentusoknak nehéz azt felfogni, hogy olyan miniszterelnökünk van, aki az országát többre tartja a nemzetköziségnél. Hanem azzal, hogy a csúnya EU nem büntette meg a populista, tolvaj Orbánt, aki az unió által kapott eurómilliárdokat csak és kizárólag saját magára fogja költeni.
Annácska arra is büszke, hogy a holland miniszterelnök, aki zsigerből gyűlöli a magyar kormányt, de valószínűleg egész Magyarországot is, milyen tökösen megtámadta országunkat, azt az országot, melyet elvileg Donáth Annának is képviselnie kellene, a tárgyalásokon.
A Momentumos képviselő-asszonynak még a történelmi tárgyalásról is csak a kormány megdöntése, Orbán leváltása jut az eszébe, és alig várja a következő éveket, de nem azért, mert az EU-s forrásokból épülhet az ország, hanem mert úgy reméli ez lesz az az időszak, amikor liberális barátaival el fogják tudni érni, hogy hazánkat megbüntesse ez EU.

Várjátok nyugodtan, addig mi pedig örülünk, hogy végre olyan emberek irányítják az országot, akik nem tojnak be és ki mernek állni a hazájukért.
1
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/97970/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-07-23 20:19:16
A hideg ráz ettől a kínján nőtt, beképzelt, önelégült bagázstól. Hogy is lehetne tőlük hazaszeretetet elvárni, amikor nagy részük felmenői mszmp-sek, mszp-sek, szdsz-esek? Remélem, akik rájuk szavaztak, és látják mit művel ez a két undormány Brüsszelben, jó mélyen elszégyellik magukat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?