Blogolj!

Piásan tárgyaltak egy bukaresti parlamenti bizottsági ülésen a karanténtörvényről


Amikor már azt hinnénk, hogy lassan immunisak leszünk a románok ügyes-bajos dolgaira, mindig húznak egy olyat, amitől az ember leteszi a haját.

Legújabb balfaszságuk (is) elég sok mindenkinél kiverte a biztosítékot, ami nem is csoda, hiszen egy egészen elképesztő videó került nyilvánosságra a mai nap folyamán. Az ominózus felvétel a szenátus jogi bizottságának kedd esti ülésén készült, és hát hogy is fogalmazzunk, nem éppen az jött át rajta, hogy mennyire tiszteletre méltó honatyák irányítják az országot.

Történt ugyanis, hogy Daniel Fenechiu Bákó megyei PNL-szenátor a jogi bizottság késő estébe nyúló keddi ülésén online vett részt, az ülésen nem mellesleg az új karanténtörvényt vitatták. Eddig nem is lett volna semmi érdekes sztoriban, azonban amikor egy rövidke szünet következett, akkor az elvileg komoly és felelősségteljes járványügyi problémákkal foglalkozó online jelen lévő politikus hirtelen előkapott egy láthatóan már félig üres konyakosüveget, majd nagy nevetés közepette elkezdett az ital minőségével dicsekedni.

A Fletót és Szanyi kapitányt is megszégyenítő ivóbajnok ugyanis elmondta a kollégáknak, hogy az általa felhörpintett konyak ötven éves, Luxemburgból származik, majd mg azt is odaszúrta, hogy a fontos pillanatokban mindig iszik egy pohárkával, mert hát jót tesz a kreativitásának. A legszebb az egészben, hogy még mindig nem érezvén a helyzet kínosságát, még büszkén meg is jegyezte: „És hogy ne lássák, mit csinálok, kávéscsészéből iszom.

Joggal adódik a kérdés, hogy nem volt egy józan gondolkodású ember sem a teremben, aki jelezte volna politikusnak, hogy talán nem ez a legjobb hely és idő ezzel dicsekedni, de hát románok lévén kedves kollégái is jókat kacagtak a dolgon, szinte már irigyelték a szenátort. Igen, azt a szenátort, aki a jogi bizottság tagja, és aki épp arra készült, hogy az ország javát szolgáló lehető legjobb döntést hozza a járványhelyzetben.

Még jó, hogy az ilyen és ehhez hasonló alakok kritizálják folyamatosan Magyarországot és vezető politikusait…

(Borító: zdbc.ro)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/97744/pics/lead_800x600.jpg
Bukarest,koronavírus,románok,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?