Blogolj!

Hujber Ferenc megint megkavarta az állóvizet: szexuális zaklatást kiáltott


Hujber Ferencről tudni kell, hogy az elmúlt pár évben fenntartásokkal kell kezelni, bármit is mond. Elég csak beírni a keresőbe a nevét, csupa botrány és furcsa dolog bukkan fel róla, amik hol családi balhékról, hol bizarr kijelentéseiről szólnak. Legutóbbi kijelentése viszont igen komoly dolog: szexuális zaklatásról beszél.

A Bors lebegtette meg a hírt azzal a jó kis kattintásvadász címmel, hogy „Szexuálisan zaklathatták a Színművészeti Egyetemen Hujber Ferencet”. Már ez is súlyos, annak ellenére is, hogy odabiggyesztették a feltételesmódot, de Hujber is érdekeseket ír Facebook-oldalán, amire a Ripost figyelt fel.

A színész a maga furcsa és sajátos módján írja le, hogy annak idején az Ódry Színpadon tanárai megalázóan viselkedtek több osztálytársával is:

Tisztelettel meg szeretném kérni a tüntető és a Színművészeti Egyetem jelen formájában való fennmaradása mellett vagy ellen küzdő »Horvaisokat«, hogy fürdőruhát vigyenek magukkal! Utána menjenek le az Ódry színpad alatti öltözőkbe és zuhanyozzanak le fürdőruhában! Aztán menjenek vissza a színpadra dideregve, fázva, mint kellett anno 1995-ben. Menjenek vissza, hogy az ott röhögő tanárok megbeszéljék a fülük hallatára, kinek mennyit kell fogyni szeptemberig. Menjenek vissza, és ott a frissen felvett női hallgatók eldöntik arc, alkat, kisugárzás alapján, kivel akarnak dolgozni. Szerintem ez így igazságos. Cseppet sem tisztelettel! Hujber Ferenc

Majd ezt követően konkrétan megnevezi több olyan volt osztálytársnőjét is, akikkel állítása szerint ezek a fent említett esetek megtörténtek. Közülük egyikük sem nyilatkozott az ügyben, így nem lehet tudni, hogy a színész állításai igazak-e. A Borsnak viszont ezúton is gratulálunk, hogy egy jó kis félrevezető anyaggal akarja begyűjteni a szokásos kattintásadagját…

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/97532/pics/lead_800x600.jpg
Hujber Ferenc,színház,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?