Blogolj!

Nagyokos brüsszeliek hazánk ellen


Ismét összeültek a (nagy)okosok Brüsszelben: ezúttal az Európai Unió 2021-es költségvetése volt a téma, ami nem túl meglepő módon egyáltalán nem kedvez Magyarországnak. Erről pedig Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő egyből el is mondta a véleményét még a helyszínen.

Jelenlegi formájában Magyarország számára elfogadhatatlan úgy az Európai Unió 2021 után érvényes, hétéves, 1100 milliárd eurós költségvetésre, mind a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó, 750 milliárd eurós helyreállítási alapra vonatkozó európai bizottsági javaslat.

jelentette ki Deutsch Tamás csütörtökön az EP plenáris ülésének szünetében.

A képviselő nyilatkozatában azt is kijelentette, hogy a bizottsági javaslat igazságtalan elemeit mindenképpen meg kell változtatni. És ha már Brüsszel folyamatos Magyarország elleni hadjáratánál tartunk, akkor természetesen a hazai ellenzék sem maradhatott ki a szórásból, hiszen ők is rendesen kiveszik a részüket ebből az undorító „munkából”.

Erről a képviselőnek is megvan a maga véleménye: „elszomorítónak és szánalmasnak” nevezte, hogy az unióban egyedülálló módon, a magyar ellenzéki pártok európai parlamenti képviselői „rendszerszerűen” saját országuk érdekeivel szemben foglalnak állást.

Mint fogalmazott:

Azért tesznek lépéseket, hogy Magyarország minél nehezebb helyzetbe kerüljön. Felerősítenek minden valóságalapot nélkülöző gyanúsítgatást és rágalmazást, amely Magyarország mozgásterét szűkíti.

Szóval abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy a nem elég, hogy az EU agybajos bürokratáival is folyamatosan harcolnunk kell, de még a saját határainkon belül, az álhírgyáros, köpönyegforgató ellenzékkel is…

(Borító: mandiner.hu)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/97457/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Deutsch Tamás,ellenzék,költségvetés,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?