Blogolj!

Gyurcsányék ismét szemen köpték a családokat


Újra bebizonyosodott, hogy a baloldal nem a hazáért, hanem a haza ellen harcol, miután nemet mondott a családok támogatására. Most mondhatnánk, hogy meglepődtünk, de az baromira nem lenne igaz.

Az újabb árulásról Hollik István számolt be egy sajtótájékoztató keretében, melyen elmondta:

A baloldal nem segítette a koronavírus-járvány elleni védekezést, és arra sem volt képes, hogy támogassa a jövő évi költségvetést, amely hozzájárul a járvány elleni védekezéshez, a gazdasági kihívások megoldásához, és a nehéz helyzet ellenére is biztosítja a családok támogatását.

Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek, tehát a teljes baloldal megint egyértelművé tette, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és édesapák az elsők.

Itt Hollik megjegyezte azt az „aprócska” tényt is, miszerint a 2021-es költségvetésben a családok támogatására fordított összeg több mint két és félszerese a 2010-esnek, mintegy 2300 milliárd forint jut erre a célra.

A Gyurcsányék által vezetett baloldal azonban minderre nemet mondott a költségvetés elutasításakor, vagyis nemet mondtak ismét a családok támogatására

- jelentette ki a kommunikációs igazgató, hozzátéve, hogy ezzel tovább folytatják a kormányzásuk alatti családellenes politikát.

És akkor most gyors emlékeztetőül nézzük, hogy mit is tett az a baloldal, amikor ők kezeltek válságot, aki most folyamatosan savazza és megvétózza a Fideszt:

  • minden terhet áthárítottak a családokra,
  • adót és rezsit emeltek,
  • első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét,
  • eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat,
  • majd devizahitelekkel "adósrabszolgaságba" kergették családok millióit.

Természetesen mindezek mellett az se felejtsük el, hogy az elmúlt években egyetlen olyan családtámogatási intézkedés sem volt, amelyre igent mondtak volna.

Már csak azt nem értjük, hogy hogy tudnak minden reggel tükörbe nézni…

(Borító: hirvilag.hu)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/97298/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,családtámogatás,gyurcsány ferenc,költségvetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?