Blogolj!

Leülhetsz Karácsony fiam, ez elégtelen!

Ragnar Volarus

Huncut egy forma ez a fővárosi polgármester, aki a szemüvege mögé bújva hazudozik. Igaz volt kitől tanulnia. Jelenlegi mestere/főnöke ugyanezt tette, és tökélyre is fejlesztette. Ugye Feri és Geri?

Fotó: Pixabay

Karácsonynak arra bezzeg van esze, hogy folyamatosan mindenért a kormányt hibáztassa. Ő meg nagyokat pislog, mint az útszéli gyalogbéka, és teszi az ártatlant.

Másik hobbija a követelőzés, krokodilkönnyekkel megtámogatva. A kormány adjon neki ezt, adjon neki azt, mert – és itt következik a sírós rész – ő szeretne jó főpolgármester lenni, csak hát ugye a körülmények.

A kormány részéről néhányan már próbálták irányba állítani ezt az eltévedt bárányt, most pedig a Fidesz nem bírta már szó nélkül hagyni, a füllentések új nagymesterének, az igazságtól igencsak távol álló állításait.

Karácsony Gergely ismét nem mond igazat

A fővárosi ellenzék lenne a legboldogabb, ha a főpolgármester valóban úgy tenne, ahogy azt kedves, rezzenéstelen arccal állítja. Sajnos azonban ismét bebizonyosodott, hogy ez nem így van. A legutóbbi interjújában azt állította, hogy minden, most meghozott döntést előzetesen egyeztetett a frakcióvezetőkkel, és jelentős részüket a Fidesz is támogatta.
Ehhez képest a számszerű valóság a következő:
A havonta egyszer ülésező Fővárosi Közgyűlés jogkörében március és április hónap utolsó hetében összesen 31 előterjesztésről döntött, amelyekben volt egyeztetés frakciónkkal.
Ezen felül a rendkívüli jogrend felhatalmazásával élve további 33 rendkívüli előterjesztésről döntött a Közgyűlés helyett, ezek közül egyről sem egyeztetett, igaz 6 darab előterjesztést legalább előzetesen megküldött véleményezésre. A maradék 27 előterjesztésről mi is a meghozott döntése után értesültünk.
Karácsony Gergely a rendkívüli jogrend lehetőségével élve 61 döntést hozott meg egy személyben a fővárosi bizottságok helyett. Ezek közül egyiket sem egyeztette.

Fidesz Budapest

Ezek azért elég beszédes számok. A tanítóbácsi ilyenkor teljes joggal azt mondaná: Leülhetsz Karácsony fiam, ez elégtelen! 

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/95198/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?