Blogolj!

Gyurcsányné kimaxolta a gusztustalanságot


Volt képe azzal etetni a külföldi libsi sajtót, hogy az Orbán-kormány azért nem költ pénzt a járvány kezelésére, mert a 2022-es választásokra tartalékol!

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Nem elég, hogy a koronavírus-törvény körüli cirkusszal véglegesen a nemzetárulás megbocsáthatatlan bűnébe esett a balliberális ellenzék, még mindig képesek fokozni a pofátlan hazudozást és az ócska, ripacs magamutogatást.

A legújabb jelentkező személyesen az őszödi böszme neje, Gyurcsányné alias Dobrev Klára EP-képviselő, akinek rendkívül vastag bőr van az arcán. Miközben nemzetközi összehasonlításban a legbátrabb gazdaságpolitikai, gazdaságvédelmi intézkedéseket jelentette be az Orbán-kormány, illetve európai, de akár világviszonylatban is sikeresnek tűnnek a járvány terjedésének lassítását szolgáló korlátozásai, rendelkezései, addig a DK brüsszelitája a „nemzeti összefogás” jegyében brutálisan beletörölte a lábát a miniszterelnökbe és a kormányzatba. Mégpedig veretes, mocskos rágalmakkal!

„Az Európai Unió kormányai közül a magyar kormány mozgósítja a legkevesebb összeget a járvány kezelésére. A kormány fukarsága mögött az a megfontolás áll, hogy a rendelkezésre álló állami pénzeszközöket a 2022-ben esedékes választások megnyerése érdekében fogja elkölteni. Orbán Viktor számára a hatalom megtartása fontosabb, mint a vírus és a járvánnyal együtt járó válság leküzdése”

– fröcsögte az arra fogékony német, francia, osztrák és svájci libsi médiamunkásoknak a nyilvánvalóan hataloméhségétől megrészegült Gyurcsányné.

Hogy kinek a számára fontosabb a vélt vagy valós politikai haszonszerzés a hatékony válságkezelésnél, azt az ellenzék DK-stól, Gyurcsányostól tökéletesen bemutatta az utóbbi napokban. Soha nem is felejtjük el. Az országot tönkretevő nemzeti elkúró felesége azonban képes volt megfejelni az eddigi barbárságot, amennyiben tényként állítja, hogy a „fukar” Orbán nem költ eleget a magyar emberek életének megvédésére, ráadásul azért, hogy majd választási győzelme érdekében vethesse be a pénzt, amit most – kvázi – „megspórolt”.

Ilyet csak egy végtelenül gonosz elme képes feltételezni, és leginkább tán akkor szülhet efféle gondolatokat, ha magából indul ki. Gyurcsányné szégyellheti magát, hogy kinyitotta a száját.

Leülhet, minősíthetetlen!

Címkék: dk, Dobrev Klára
6
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/92605/pics/lead_800x600.jpg
dk,Dobrev Klára
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
éva 2020-11-18 15:29:18
Most látom, kaptam meg olvasásra ezt az oldalt! Válaszom ennek a fizetett hazudozó, hatalmat csak idegen elnyomóktól kapható - és váró nemzetáruló némbernek! Orbán Viktor ME. úr a népétől kap, és kapott megbízást az ország vezetésére! Ez a alul iskolázott (pártkatona) még azt sem tudja felfogni mi az a demokrácia!
Válaszolok
Laci 2020-07-09 10:54:47
Őrá nem vonatkozik az álhírterjesztés tilalma? Pénzbüntetést neki! Sokat!
Válaszolok
Father 2020-07-08 20:26:00
Gyurcsányné apja és anyja maxolta ki a gusztustalanságot akkor, amikor nemzették ezt a dugongfejű tolvaj idiótát.
Válaszolok
Lászlóné 2020-04-14 16:04:44
Egyetértek a véleménnyel, jóval korábban már többször is javasoltam hasonló eljárást!
Válaszolok
István 2020-03-31 01:50:38
Kell egy kormányszintű kőkemény kommunikációs csoport, amely megküldi a megfelelő helyekre (mondjuk a nyugati ál-liberális /valójában kommunista/ szarjankó újságoknak) a cáfolatokat. Minden lehetséges csatornán be kell égetni ezeket a fingfejeket, csírájukban! Ezek nem újságírók, hanem szar pletykafészkek! Ezek nagyképűen, mindennemű kontroll nélkül böfögik ki magukból a hányadékukat, (a cikket) miközben betolnak még egy sört az az arcukba a fotelben ülve.
Válaszolok
kata 2020-03-30 20:03:45
Bocsánat a kifejezésért, de ennek nem arca, hanem pofája van. Egyetlen ország képviselőit sem hallottam, hogy a saját országukat így ekézték volna, mint a mi szégyenfoltjaink! Remélem, meg is kapják érte a jutalmukat! De azért azt hozzátenném, hogy az ottani sajtó, képviselők is utána nézhetnének, hogy mi is igaz abból a mocsokból, amit ránk kennek ezek a gyalázatosak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?