Blogolj!

Szocialista közveszély

Ragnar Volarus

Sok mindenre van szükség most a járvány közepette. Kitartásra, józanságra, összefogásra, fegyelemre, türelemre, megértésre, és néhányaktól emberfeletti erőfeszítésre. Néhány dologra viszont egyáltalán nincs szükség. Ezeket is lehetne sorolni napestig. Rosszindulat, felelőtlenség, de a rémhírek is ide tartoznak.

Rémlik még Önöknek Csorbai Ferenc neve? Ő az a mohácsi polgármester, aki úgy „nyerte” ősszel a választást, hogy ellenfele, a Fidesz jelöltje röviddel a nagy nap előtt elhunyt. Csorbai már akkor megmutatta „emberi nagyságát”, és nem lépett vissza a különleges helyzetben.

Most pedig ismét bebizonyította milyen fából faragták.

A Pécsi Újság írja, hogy közveszéllyel fenyegetés miatt indult nyomozás Mohács MSZP-s polgármesterével, Csorbai Ferenccel szemben, aki korábban azt állította, a város a koronavírus gócpontjává vált.

A Facebookra feltöltött videóban egészen pontosan arról beszélt, hogy egy(!) igazolt koronavírusos van Mohácson, de az a személy akár száz emberrel is találkozhatott, így a város koronavírus-gócponttá vált. Emiatt több megbetegedés is várható a városban, az is lehet, hogy helyi karantént is el kell majd rendelni.

Müller Cecília tisztifőorvos az operatív törzs másnapi sajtótájékoztatóján cáfolta a polgármester kijelentéseit. Azt mondta, a fertőzések az ország egész területén egyenletesen oszlanak el. Ha pedig gócpont alakulna ki valahol, arról a hatóság elsőként értesülne.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a lap kérdéseire azt válaszolta, a Mohácsi Rendőrkapitányság feljelentés alapján nyomozást rendelt el közveszéllyel fenyegetés miatt Csorbaival szemben, aki akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Az lenne ám a komoly karantén.

Mondhatnánk több is veszett Mohácsnál, de ettől még ilyen eszét vesztett polgármesterre egészen biztosan nincs szükség. 

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/92539/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?