Blogolj!

Fekete-Győr megforgatta köpenyét, majd belebújt


Van valami egészen furcsa és megmagyarázhatatlan abban, amikor Fekete-Győr András kritizálja az ellenzéki kommunikációt. Ahogy abban is, hogy egy egyébként hazaáruló pártkatona elméjében kirügyezni látszik a józan ész magva.

Fotó: Pesti SrácokNo, azért ne kapjunk a szívünkhöz, az olimpiagyilkos Momentum első embere nem hasonult meg teljesen. Viszont tőle teljesen szokatlan módon mondott valami értelmeset. A Magyar Nemzetnek adott interjújában eképpen fogalmazott:

olyan rendkívüli időket élünk, amiben nincs pártpolitikai, csak és kizárólag össznemzeti érdek, hiszen mindannyian egy hajóban evezünk.

Természetesen arra célozgatott, hogy itt van ez jelentéktelennek cseppet sem nevezhető a koronavírus-izé, ami ellen egy emberként kellene küzdenünk, nekünk magyaroknak, de valahogy mégsem megy ez a dolog, mert a balliberális cimborák az elmúlt napokban erőteljesen átálltak a gyilkos kór oldalára, majd ennek hétfőn nyomatékot is adtak újabb hazaáruló akciójukkal, amikor a parlamentben leszavazták a veszélyhelyzet meghosszabbítására vonatkozó előterjesztést.

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Nem tették lehetővé a veszélyhelyzet meghosszabbítását, amivel veszélybe sodorták a magyar emberek egészségét, hovatovább életét. A jelek szerint tényleg a vírusnak szurkolnak... Nem tudta átlépni saját árnyékát a magyar parlamenti szégyenellenzék, képtelen volt szabadulni politikai paranoiája és kisszerűsége csapdájából.

Az újdonság varázsával hatnak ezek a szavak egy olyan ember szájából, aki néhány hónappal ezelőtt még saját népének fiát is eladta volna egy zsák krumpliért Romániában, vagy akinek a párt- és elvtársa kéjes kacajjal kísérve masztizik minden olyan megnyilvánulásra, amely az Orbán-kormányt, vagy a magyar nemzetet sújtja. Úgy fest azonban, a koronavírus-járvány képes olyan dolgokra is rávilágítani, amelyekről korábban nem tudtunk, vagy csak nem akartunk tudni: Fekete-Győr András nem egy buta fiú.

Abban persze már közel sem vagyok biztos, hogy ha a Momentum képviselői a parlamentben ülhetnek hétfőn, akkor a józan ész diktálta gombot nyomják meg a szavazáson. A lila gittegylet vezére viszont szemmel láthatóan megpróbál valódi ellenzéki politikusként funkcionálni és nemcsak diktatúrát kajabálni, ahogy azt a játszópajtik teszik. Abban sem vagyok biztos, hogy a Momentum-főnök megnyilvánulása nem csupán üres köpönyegforgatás, mert hát ez sem lenne szokatlan politikai fegyver.

Az mindenesetre kirajzolódni látszik, hogy momentuméknál talán szeretnének rést ütni azon a pajzson, amit Gyurcsány Ferenc 2006-os bukása óta foltozgat és amelyet a 2022-es választásokra eszkábál összellenzéki összefogás néven. Előfordulhat, hogy a Momentum tényleg első számú ellenzéki erővé lép elő néhány hónap múlva, és elhiszi majd, hogy reálisan lehet esélye egyedül kormányt váltani. Feriék nélkül.

Ez pedig nagyon rossz hír a Donáth Annák és Cseh Katalinok számára, de éppen ilyen rossz hír a Gyurcsány-klánnak is. Mert józan paraszti ésszel kikövetkeztethető, ki jár ebben az esetben a legjobban.

1
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/92299/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-03-25 19:07:15
Én nem hiszek neki! Rájött, hogy az ellenzéki szavazók nagy része is támogatja a kormányt, így persze, hogy azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. Tétje nincs a mondandójának, hiszen nem ülnek a Parlamentben. Annál beszédesebb, amit a két nőstény, és a többi ellenzéki művel Brüsszelben! Ahogyan ott viselkednek, szavazgatnak, áskálódnak ellenünk, az az igazi arcuk!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?