Blogolj!

Legalja: Donáth Anna elélvezett az ellenzék hazaárulásától

Pintér M. Lajos

A brüsszelita lila libsi lédi semmivel sem különb, mint az az 52 parlamenti képviselő, aki hétfőn a vírus pártját fogta a magyar emberekkel szemben a Parlamentben.

Fotó: MTI

Sikítva és vinnyogva élvezkedik közösségi oldalán a Momentum EP-képviselője, Donáth Anna, miután az országgyűlési ellenzék hétfőn megint elárulta a magyarságot, és a veszélyhelyzet meghosszabbításának leszavazásával kockára tette a magyar embereket életét, egészségét. A nemzetgyilkosságba hajló nettó hazaárulást a lila libsi lédi olyan elánnal és lelkesedéssel ünnepli, mint ahogy annak idején a budapesti olimpiai megfúrását – és Macron pajtinak történő átjátszását – éltette.

Mert ezek tényleg csak a romboláshoz értenek. És annak örülnek igazán, ami a nemzetnek rossz, fájdalmas, gyötrelmes és káros.

„Történelmi jelentőségű a kiállás, amivel a maradék parlamenti ellenzék megakadályozta a korlátlan hatalom bevezetését Magyarországon” – fröcsögi csacska Anna, hozzáfűzve: „Ma lélegzethez jutott a jogállam, de a kormánypártiak neki fognak futni újra, hogy immár egyedül megszavazzák a parlamenti képviselet felfüggesztését. A következő napok sorsdöntő jelentőségűek: el kell érnünk, hogy a vékony kétharmadból legalább néhány képviselő megértse, mit készül megszavazni.”

Donáthka persze nagyot téved. A mai nap volt a sorsdöntő jelentőségű. Az ellenzék – a parlamenti és az azon kívüli, momentumostól – egy valamit akadályozott meg: az emberek életének hatékony védelmét. Egyúttal megmutatta, a magyarság mit várhat, mire számíthat tőle. Nekifutásból kiiratkozott a nemzeti összetartozásból.

Nem feledjük a borzalmas bűntényt. Nem, nem, soha!

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/92220/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?