Blogolj!

Vágó István példátlanul aljas


Speciális módon „segíti” a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezést, nemzeti összefogást: gyomorforgató posztot tett közzé Facebook-oldalán.

„Két területen spórolnak egyszerre:
- kevesebb vírusteszt
- kevesebb nyugdíjas.
Ügyes.”

Az egész országra kiterjedő veszélyhelyzet kihirdetésének napján ezt hányta föl közösségi falára a Gyurcsány-párt inkább poliészter, mintsem polihisztor elnökségi tagja, a csak szebb napokat látott bukott kvízmester. Aki nem is oly burkoltan azzal vádolta meg a kormányt, hogy nem tesz meg mindent a lakosság, különösképpen a vírusnak leginkább kitett idősek életének védelméért. Merthogy: „spórol” rajtuk, avagy rajtuk „spórol”. Ezer szerencse, hogy nem böfögte még oda: „hulljon a férgese”...

Állításainak elemzésébe semmi értelme belemenni, a kormány teszi a dolgát a hazai és a nemzetközi protokolloknak megfelelően. Eközben a nemzeti elkúró talpnyalóvá vedlett böszme fekete seregeinek pedig semmi sem drága: politikai tőkét akarnak kovácsolni a világjárványból, mások, így a magyarok félelméből, bajából. Csúcsra jár a mocskos, szemét riogatás, a közbizalom aláásása sunyi és elvtelen módszerekkel. Trükkök százaival, hazugságokkal reggel, éjjel meg este. Ennyi, nem több.

Ügyes? A legkevésbé sem! Aljas!

Innen üzenjük az Orbán-fóbiájába lassan belebetegedő, gyurcsányizmusában egyre elvakultabb, egyre fafejűbb Fa-Vágónak, Gulyás Gergely mai bejelentése után szabadon: „a rémhírek terjesztése a válsághelyzetben közveszéllyel fenyegetésnek minősül, büntethető.”

Minden másra pedig ott a tükör. Ideje lenne belenézni. Ja, hogy nem megy?

1
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/91647/pics/lead_800x600.jpg
dk,koronavírus,Vágó István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2020-03-14 11:34:43
Egy aljas gazember ez a Vagdalkodó! Hova süllyedhet egy ilyen ... , valamikor mindenki által kedvelt ember?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?