Blogolj!

Leköptek, majd kidobtak a metróból egy ázsiai fiatalt Bukarestben


A románok az utóbbi időben már többször is bebizonyították, hogy micsoda intelligenciával tudják kezelni a világban tomboló koronavírus-járvány okozta pánikot.

Úgy látszik, hogy már az emberi tömegközlekedés is nehezen megy nekik, a legújabb incidens során ugyanis a Rapid egyik meccsére tartó szurkolók a koronavírustól tartva nekiestek egy ázsiai utasnak. A Bukarestben egyre jobban eluralkodó hisztéria legújabb állomásáról az Antena 1 számolt be, a lap tájékoztatása szerint kedd este a fővárosi Aurel Vlaicu metróállomásban a Rapid focicsapat szurkolói kipécéztek egy ázsiai utast.

Kína-fóbia Romániában

Egy Prahova megyei településen, ahol a fejekben lakozó sötétségnél csak a munkanélküliség nagyobb, nem kérnek egy több mint 50 millió eurós projekt keretében, kínaiak által épített hűtőgyárat. Pedig hirtelenjében 750 új munkahely „teremtődne" a környékbelieknek. Csakhogy most nincs munka, így mindenki otthon ül és tévét néz.

Úgy tudni, hogy először azzal heccelték, hogy miután a járvány Kínából indult, ezért – ázsiai révén – ő is tuti, hogy fertőzött, majd a kezdeti „poénkodás” egyre durvább lett. A metrószerelvényben tartózkodó többi utas állítása szerint a szurkolók a szóbeli inzultus után leköpték, majd durván lökdösni kezdték az ázsiai fiatalt, majd a következő állomásnál nemes egyszerűséggel szépen kitették a szűrét.

Kár, hogy az emberi hülyeségre még nem született védőoltás…

(Borító: a1.ro)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/90986/pics/lead_800x600.jpg
Bukarest,koronavírus,metró,Románia,románok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?