Blogolj!

Cseh Katka még mindig a Sargentini-jelentéssel pózol


Az érzelmi túlfröccsenései által rángatott szertelen lila brüsszelita talán azt fájlalja, hogy még nem üldögélt az EP-ben, mikor a bevándorláspárti balliberálisok megszavazták a boszorkányüldöző, magyarellenes állásfoglalást.

Nemhiába mondják, hogy a szem a lélek tükre. Fotó: MTI

Madarat tolláról, embert barátjáról. Miután a magyarok háta nem feltétlenül tollas, átlátnak a vadliberális szitán: a Montrealban született, Hollandiában kiképzett Botmixeres Cseh Katka olyan puszipajtásokkal büszkélkedik, mint a megzöldült hollandus gyalázat, Judith Sargentini.

Igen, jól emlékeztek, a zavarodott télbanya azzal vált hírhedtté, hogy ő volt a mocskos magyarellenes fércmunka büszke és bátor beterjesztője. Az ideggyengének tűnő Sargentini asszony legjobb magyarországi tanítványa, Cseh Katka pedig még mindig képes felvágni ezzel a szégyendokumentummal, melyre oly lelkesen bólogattak a balliberó magyar EP-képviselők, akkor még a rángásos lila Halálbarbi nélkül.

A neobrüsszelita Fegyőr-bébi friss viccvideójában az EP szakbizottságainak munkáját tárja fel a kevéssé érdeklődő köznép számára, bemutatván fáradságos és izzadságos mindennapjait. A szakbizottságokban folyó korszakalkotó tevékenység nagyobb dicsőségének illusztrálására húzza elő gyűrött farzsebéből Sargentini dögszagú jelentését, mint valami parfümillatú pamfletet. Jobban tesszük, ha befogjuk az orrunkat!

Hab a tortán, hogy Kattancska megígéri: hétről hétre beszámol arról, „mit is teszek itt kint, amikor értetek dolgozom”. Tudod mit, Botmixeres? Nem kérünk belőle(d)! Sem a beszámolóidból, sem a munkádból. Pláne, hogy

olyan vagy, mint az egyszeri farizeus bolsevik: nem értünk dolgozol, elvtársnő, hanem ellenünk.

Mi is ígérünk valamit: jön még kutyára dér. Tudod, háromszor veri ezt Lúdas Matyi vissza!

1
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/90868/pics/lead_800x600.jpg
Cseh Katalin,Európai Parlament,európai unió,Judith Sargentini,momentum,Sargentini-jelentés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-02-24 19:29:51
Hidegrázást kapok ettől az aljas, sunyi némbertől. Ki a fenének kellett ez az izé ide? Menjen vissza Kanadába, térítgesse ott a jónépet, ha megtűrik. Ideküldték országot árulni, a sok kretén meg is választotta brüsszeli idiótának. Engem nem képvisel, értem nem "dolgozik", ezt kikérem magamnak. Remélem ez az első, és utolsó ciklusa Brüsszelben!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?