Blogolj!

Még egy halott vevő sem késztetett arra egy román üzletet, hogy bezárjon


Mikor már azt hinnénk, hogy nem jöhet újabb agymenés a románoktól előállnak egy ritka undorító sztorival.

A sokakat megbotránkoztató eset szerda délután történt a Lidl egy temesvári üzletében, ahol a napi bevásárlást egy halott társaságában kellett megejteni a boltba betérőknek. Történt ugyanis, hogy egy 51 éves férfi a Lidl-ben kapott szívinfarktust. Az összeesett férfihez azonnal mentőt hívtak, akik sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

Ez eddig még „csak” egy sajnálatos eset lenne, ami utána történt az azonban egyszerűen felfoghatatlan: az üzlet vezetői ugyanis nemes egyszerűséggel úgy döntöttek, hogy egy ember halála még nem ok arra, hogy bezárják az üzletet. Így aztán azzal a szégyenletes döntéssel elintézték a dolgot, hogy rendőrségi szalagokkal elkülönítették azt a területet, ahol a hatóságok intézkedtek.

Így aztán a gyanútlanul betérő vásárlóknak csupán néhány méterre a holttesttől kellett elintézniük a napi vagy éppen a családi nagybevásárlást, egészen addig, míg a mentősök el nem szállították az elhunyt ügyfelet.

Na, de megnyugodhatunk, hiszen a bolt vezetősége kiadott egy közleményt, amelyben együttérzésüket fejezték ki a férfi családjának, valamint közölték, hogy ők mindent megtettek, amit meglehetett.

Milyen jó fejek…  

(Borító: digi24.ro)

https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/90700/pics/lead_800x600.jpg
bevásárlás,halál,románok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?