Blogolj!

Szabó Tímeának alighanem elmentek otthonról


A Párbeszéd hivatásos hisztizője minden jel szerint súlyosan féltékeny Varga Judit igazságügyi miniszterre. Amit mondjuk meg tudunk érteni. Kinek a pap, kinek a papné, de ez a verseny azért finoman szólva is lefutottnak tűnik...

Szeme és arca a lelke tükre. Fotó: MTI

Totálisan kikelt magából a Parlamentben Szabó Tímea. A Párbeszéd hivatásos hisztizője a tavaszi ülésszakot indító hétfői ülésen fullba tolta a kretént, és alternatív valóságértelmezésével bohócot csinált magából. A „diplomás kommunista” honanya mindent gyorsítót bevetett, nehogy a szivárvány kitűzős baráti brancsból valaki, például a táblaember, a lógatós Hadházy, az ordítós Jakab vagy a tintás Gyurcsány ellopja előle a show-t. Ezért olyan nagyotmondásokkal rukkolt elő, mint hogy „Orbán Viktor új ellenségei a gyerekek”.

Nagyívűnek szánt, de kisstílű víziója szerint a miniszterelnök és a Fidesz „tíz éve tétlenül nézi, hogy [Magyarországon] férfiak gyilkolják a gyermekeiket és a feleségeiket” (mi van???), hiszen évekig tagadták a családon belüli erőszak létezését, „és csak Varga Judit hajlobogtatását és a migránsozást halljuk” (mi van???).

Eltekintve attól, hogy alighanem elmentek otthonról, de legalábbis elgurult a gyógyszer, hisz Szabó Tímea gátlástalanul hazudik a kormányzat munkájáról, eltagadja tényszerű eredményeit, megvan a diszkrét bája a kirohanásának. A párbeszédképtelen párbeszédes elszólta, azaz leleplezte magát, miszerint súlyos kisebbségrendűségi konfliktusban szenved, durván féltékeny Varga Juditra.

Mondjuk ezt megértjük, van is mire. Lásd még: külcsín és belbecs, avagy tartalomhoz a forma. Kinek mit adott a Jóisten. Mert van az úgy, hogy egy hajlobogtatás is többet ér, mint ezer Szabó Tímea...

És mondd, te ki választanál? :-) (A helyes válasz a B!)

A)

B)

4
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/90584/pics/lead_800x600.jpg
Szabó Tímea,Varga Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Robin Hood bejegyzésére 2020-02-19 14:02:01
Robin, ez az első szótól az utolsóig stimmel. Kiegészítésképpen csak annyit, hogy én "kis figyelmetlen" kezdő éppen most fedeztem fel a közölt fényképen lévő másik két aberrált liberráltat. NAGY SZELLEMEK, HA TALÁLKOZNAK, UGYE ?!
Válaszolok
Robin Hood
Robin Hood 2020-02-18 22:40:46
Ha egy nő (?) leginkább egy cserebogár pajorra hasonlít, persze, hogy megüti a guta egy csinos hölgy láttán. Ha még ráadásul hülye, becstelen, kártékony és totálisan ellenszenves, a másik meg okos és mértéktartó, de határozott, akkor meg no pláne...
Válaszolok
kata 2020-02-18 19:02:16
Ha ez a rém nem ordítozna annyit, lehet pár százalékkal fentebb is tornászhatnák magukat. De annyi ész sincs, hogy ez a lehetőség eszükbe jutna. Egyébként ez is a komcsik bűne, hogy ezt tűrnünk kell. Ha burány kiszállna, ez a kretén meg sem szólalhatna! A másik két díszpintyről nem is beszélve.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-18 16:04:30
Nem tehetek róla, de ha meglátom ezt a "gyökkettő" diplomás kommunistát, folyton eszembe jut:
" A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. "
Ennél a nyomoroncnál azért - lássuk be - a szorgalom igencsak kérdőjeles, ám a hülyeség tuti !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?