Blogolj!

Tordai Bence coming outolt: a nő és férfi házassága „ronda, kirekesztő”


A nulla százalékos Párbeszéd vadliberális szégyenpolitikusának különös érzéke van ahhoz, hogy lehányjon mindent, ami a magyarság számára fontos, értékes, hagyományos és megbecsült.

Fotó: MTI/Kovács Attila

A magyarságot, a nemzeti és keresztény értékeket néha már patkánytempóban rugdosó Tordai Bence megint szintet lépett. A vadliberális botrányhős a Házasság Hete kapcsán az ATV Nap hírében coming outolt, és hát sikerült fullba tolnia a kretént (a linkelt videón 17:30-tól).

Tordai először is kikérte magának, hogy a házasságot Isten ajándékaként állítják be ma Magyarországon.

„Például én ezt biztos nem gondolom ateistaként, de szerintem nagyon sok, a maga módján vallásos ember sem gondolja ezt így. És azt sem gondolom, hogyha nem Isten ajándéka, hanem egy társadalmi intézmény, hogy az olyan szerfelett sikeres lenne”

– boncolgatta a közismert közgondolkodó.

A filozófiai magasságokba kapaszkodó szakállember aztán felböfögte, tulajdonképpen leginkább ez a mai keresztény-konzervatív (értsd: csúnya fideszes) házasságfelfogás böki a csőrét. Mert hát személyes házasságkritikájának tartópillére, ha

„kizárólag nő és férfi szövetsége lehet: ez egy ronda, kirekesztő modellje a házasságnak”.

Tordai elvtárs, figyelem, füleket hegyezni: tudjuk, hogy odaát nagyon fáj, de vagyunk néhány millióan szerte e hazában, akik töretlenül hiszünk ebben a „ronda, kirekesztő modellben”. Szerintünk az a ronda és kirekesztő, aki ilyen libbant zöldségeket fecseg. És aki a melegházasságot népszerűsíti, propagálja, hogy szivárványosra „érzékenyítse” a magyar társadalmat; hogy kitépje annak gyökereit. Nekünk ugyanis a házasság nő és férfi szövetsége: az egyedüli, ami a maga gyönyörűségében tökéletes, és a maga tökéletességében gyönyörű. Valamennyi hibájával, nehézségével, küzdelmével és fáradságával együtt. Így, ahogy van.

Minden másra meg ott a „MasterCard”...

2
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/90277/pics/lead_800x600.jpg
házasság,melegházasság,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-02-11 20:15:59
Ha jól tudom, ez az előember is házasságban él! Amikor már azt hisszük, ennél lejjebb már nem mehetnek, mindig sikerül megfejelniük egy még ocsmányabb nyilatkozattal. De ezektől nem várhatunk mást. Nem ide tartozik, de ha a maszoposokban lenne egy csöpp gerinc, burány kilépne a frakciójukból, és már nem is lenne frakciójuk! Nem kellene ezt a majmot, és a nőstényördögöt hallgatni a Parlamentben!
Válaszolok
Ernest 2020-02-11 16:04:40
Ezt neki akkor! Háljon vele, és szarjon sünt! https://kepkuldes.com/image/33Uzqt
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?